Waarom lid worden?

8 goede redenen om lid te worden

Wij leven in een netwerk, we werken in een netwerk en we groeien op in een netwerk. Of ze nu virtueel of echt zijn, netwerken worden steeds belangrijker, vooral om in internationaal verband iets te kunnen bereiken. Dat is het idee achter het ledennetwerk.

OOK LID WORDEN?

Bent u geïnteresseerd? Bekijk het lidmaatschapsdossier of vul het lidmaatschapsformulier in.

Lidmaatschapsdossier Word lid

Breid uw netwerk uit

De kracht van de Franse Kamer ligt in haar netwerk van meer dan 200 bedrijven, vertegenwoordigd door ongeveer 950 contacten. Maak deel uit van dit grote Frans-Nederlandse netwerk van professionals.

Betreed ons wereldwijde netwerk

De Franse Kamer in Nederland maakt deel uit van een wereldwijd netwerk (meer dan 120 Franse Kamers in 93 landen). Dankzij de online ledenlijst van ons wereldwijde netwerk, kunt u leden vinden en zelf gevonden worden.

Vergroot de naamsbekendheid van uw bedrijf

Door lid te worden, profiteert u van een grote zichtbaarheid via onze website, social media en nieuwsbrieven. U kunt ook een evenement organiseren of sponsoren om uw bedrijf te presenteren en uw expertise en activiteiten aan onze leden te laten zien.

Neem deel aan ons gevarieerde aanbod aan evenementen

De Franse Kamer organiseert een twintigtal evenementen per jaar in verschillende vormen: cocktails, ronde tafels, diners, seminars, ontbijtsessies; dit zijn allemaal mogelijkheden om uw netwerk uit te breiden en informatie uit te wisselen met elkaar.

Breid uw activiteiten uit en vind de juiste partners

Het uitgebreide netwerk van de Franse Kamer stelt u in staat om potentiële klanten en zakenpartners te ontmoeten. Ons team staat voor u klaar om u te begeleiden in de ontwikkeling van uw bedrijf.

Doorsturen van potentiële klanten

Als essentieel platform voor de Frans-Nederlandse handel ontvangt de Franse Kamer veel verzoeken van zowel onze leden als van bedrijven die (nog) geen lid zijn. Ons team stuurt deze verzoeken door naar onze leden met de gevraagde expertise en ervaring. Dit is een kans voor u om uw klantportefeuille uit te breiden.

Doe kennis en ervaring op en deel uw eigen expertise

Onze evenementen bieden een ideaal platform om uw standpunten en ervaringen uit te wisselen met andere leden. Vergroot uw kennis en ervaring via uw contact met andere professionals.

Ons drietalige team staat voor u klaar

Met uw lidmaatschap kunt u profiteren van de expertise, de kennis en het brede netwerk van het bi-culturele team van de Franse Kamer. Wij beantwoorden graag uw vragen en helpen u bij de ontwikkeling van uw netwerk.

Bekijk de verschillende soorten lidmaatschap

Uw contactpersonen

Noémie ABRAINI
Manager Ledennetwerk en Evenementen
+31  (0)20 562 82 17
n.abraini(@)cfci.nl

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin