Nieuwe leden

Nieuw Patronage Lid : Lunatech

Digitaal dienstverlenend bedrijf dat is gespecialiseerd in Software Development- en Engineering

Lunatech is een digitaal dienstverlenend bedrijf dat is gespecialiseerd in Software Development- en Engineering. 

De Lunatech-groep werd in 1993 opgericht in Nederland. Het hoofdkantoor bevindt zich in Rotterdam, en er is een tweede kantoor in Amsterdam. Daarnaast is er een Franse dochteronderneming in 2016 opgericht, met een fraai kantoor ten oosten van Parijs.

De nieuwste Lunatech entiteit bestaat sinds december 2019, te weten in België, en zal kantoor gaan houden in Brussel.

Als specialist in het vervaardigen van op maat gemaakte oplossingen, richt Lunatech zich op de ontwikkeling en specifiek op de vereenvoudiging van informatiesystemen.

Met 105 medewerkers, waaronder 80 ontwikkelaars, bevindt Lunatech zich in een fase van snelle groei en expansie. Lunatech is actief in Nederland, Frankrijk, Duitsland en België in verschillende projecten bij diverse opdrachtgevers. Momenteel opereert Lunatech voornamelijk in de wereld van financiële instellingen, logistieke partners, automobielbranche en in het verzekeringswezen. Echter is dit geen belemmering om ook in andere branches actief te kunnen zijn. Automatisering en software development zijn zaken die in alle bedrijfstakken actueel en relevant zijn, waardoor het vizier van Lunatech altijd naar de buitenwereld gericht zal zijn om te kunnen bepalen waar de expertise verder ingezet kan worden.

De nadruk bij de projecten ligt met name op System Integrations, Back-End systems en het creëren van Custom Dashboards, hierbij gebruik makend van de expertise in het werken met Java- en Scala programmeertalen, Big Data technologieën in combinatie met de bijbehorende tools.

Bij Lunatech is er alles voorhanden to Simplify Your IT.

 


https://lunatech.com/

LinkedIn : Nicolas Leroux (CEO), Adrien Haxaire (Director Amsterdam), Antoine Laffez (Marketing Manager)

LinkedIn Lunatech : https://www.linkedin.com/company/lunatech-research/

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons