Nieuwe leden

Nieuw Bedrijfslid: Floreijn

De Floreijn Groep is gespecialiseerd in Employee Benefits consultancy en gevestigd in Gouda. Wij zijn onderdeel van Söderberg & Partners (S&P), de grootste onafhankelijke consultant en aanbieder van verzekeringen, beleggingen en bijbehorende financiële producten in Scandinavië.

Sinds 2007 maakt Floreijn pensioen-, zorg- en arbeidsongeschiktheidsregelingen verfrissend eenvoudig en zorgeloos voor bedrijven. Wij helpen, voornamelijk internationaal actieve bedrijven met gezonde en duurzame inzetbare werknemers, door het beste te halen uit hun verzekeringen. Op slimme wijze verbinden we werkgever, werknemers, verzekeraars en andere belanghebbenden aan elkaar. In deze keten beschermen we de belangen van onze klanten. Floreijn gelooft in vakmanschap, eenvoud en klantgerichtheid. Floreijn is ooit begonnen als een adviesbureau dat écht het verschil wilde maken. Snelle responstijd. Praktisch advies geven op een begrijpelijke manier.

Vanwege onze groeiambities en het veranderen van het adviserende landschap, zijn we in 2017 toegetreden tot S&P. ​​Zij helpen ons onze groeiambities te financieren en te ondersteunen en de nieuwste IT-tools te ontwikkelen op de markt voor pensioen, zorg, arbeidsongeschiktheid in Nederland. Vanwege innovatieve technologieën is S&P efficiënter, transparanter, goedkoper en klantgerichter dan andere consultancybedrijven in de wereld.
Sinds 2018 is Floreijn de partner voor Nederland van Assurex Global, 's werelds grootste private makelaar voor risicobeheer en verzekeringen. Binnen dit netwerk werken we onder andere samen met Henner Group, de Franse leider in employee benefits voor bedrijven.

Al onze nieuwe leden

Nieuwe leden

Nieuw MKB-lid : Heering Advies Groep

Heering Advies Groep bestaat uit een aantal zelfstandig gevestigde juristen en advocaten, zowel in Nederland als in Frankrijk. Zij hebben allen...

All news

OOK LID WORDEN?

Bent u geïnteresseerd? Bekijk het lidmaatschapsdossier of vul het lidmaatschapsformulier in.

Lidmaatschapsdossier Word lid
Share this page Share on TwitterShare on Linkedin