Nieuwe leden

Nouveau membre - G&G Bedrijfsstrategie

[Translate to Néerlandais:]

Eisen we niet permanent verbetering op gebied van arbeidsplezier en winstgevendheid? Zijn daarom bedrijven niet gedwongen, hun organisatie en processen continu aan te passen binnen alle disciplines?

De verwachting goede resultaten te realiseren, de VUCA wereld waarin we ons staande moeten houden, de nooit eindigende economische crisis, veeleisende aandeelhouders en ‘banksters’,  KPI’s …? Dit rust natuurlijk allemaal niet alleen op uw schouders, maar ook op die van uw medewerkers.

Laat ons meteen met de deur in huis vallen: G&G Bedrijfsstrategie gaat met u in zee om de volle potentie van uw medewerkers te ontplooien, door ze een centrale rol te geven in de motor van uw bedrijfsontwikkeling. Hierdoor zijn zij beter in staat u de last te helpen dragen en kunt u samen de vele uitdagingen aangaan.

Wij optimaliseren het potentieel van uw onderneming door gebruik te maken van de, door G&G Bedrijfsstrategie ontwikkelde “P³=S” methode, waarbij we o.a. bijzondere aandacht besteden aan de volgende drie invalshoeken, met winsthefbomen die regelmatig de 10.000€/VTE/jaar overschrijden:

  • operationele organisatie & interne communicatie
  • rendementen & rentabiliteit & risicoanalyse
  • talenten & motivatiebeheer

Naast deze activiteiten biedt G&G Bedrijfsstrategie service op het gebied van AVG(GDPR) en Information Security. De werkzaamheden bestaan vooral uit: advies, het opstellen en implementeren van informatiebeveiligingsbeleid en privacybeleid, het opstellen en reviewen van verwerkersovereenkomsten, Privacy Statements en procedures, het begeleiden van audits, etc. Hiervoor hebben wij onze eigen ervaren expert in huis.

Een kennismakingsgesprek met ons, rond een kopje koffie is niet alleen gezellig, maar kan zowel mooie zakelijke kansen biedenals nieuwe inzichten geven op HR gebied. “Stilstaan is achteruitgaan“ werd ons soms verteld, … gelooft u daarin?

 


 

 

G&G Bedrijfsstrategie VOF

Tel: +31 (0)516 743001

Mob: +31 (0)620 445 662

Barend Golverdingen - Mail barend.golverdingen(@)ggbedrijfsstrategie.nl

Barend Golverdingen - Linkedin

G&G Bedrijfsstrategie - Website

 

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons