Business Awards 2019

 

Danone Nutricia Research, Holland Bikes, Sendcloud en We Drive Solar winnen de France Netherlands Business Awards 2019!

 

Op 15 mei 2019 heeft de Franse Kamer haar 40 jaar bestaan gevierd in de Résidence van de Franse Ambassadeur in Den Haag. Deze bijzondere avond stond eveneens in het teken van de uitreiking van de Trophées du Commerce,  waarbij vier bedrijven werden beloond. 
De Trophées du Commerce zijn in 2012 opgericht om bedrijven te belonen die hun dynamiek in de Frans-Nederlandse handelsrelaties tonen. Voor deze speciale editie kwamen uitsluitend winnaars van voorgaande jaren in aanmerking voor een Trofee.

Danone Nutricia Research, winnaar van de France - Netherlands Business Development Award, nam het op tegen Socomec, Sia Partners en Red Piminento. De prijs werd uitgereikt door Olivier van Parys, algemeen directeur van Total Nederland.
Holland Bikes won de Business Development Netherlands - France Award van Alewijnse en HEMA. Deze trofee werd gesponsord door TomTom.
In de categorie Tech, heeft de jury heeft ervoor gekozen om SendCloud te eren. Yann Toutant, CEO Econocom Nederland, kreeg de eer om deze prijs uit te mogen reiken aan dit dynamische team! De anderen genomineerden waren SideTradeHardis Group en Cleeng.
De MVO-prijs gegeven door Céline Levointurier, General Manager België & Nederland van Nutricia Nederland, ging naar We Drive Solar voor de samenwerking met de stad Utrecht en Renault. Zij streden tegen Total en Connexxion.


 

Danone Nutricia Reseach: winnaar Business Development Frankrijk – Nederland

De Frankrijk-Nederland Business Development trofee is uitgereikt door Olivier van Parys, Managing Director van Total Nederland aan het Nutricia Research Center. In lijn met Danone's visie van "One Planet - One Health", is dit onderzoekscentrum gespecialiseerd in "Early Life Nutrition" en "Advanced Medical Nutrition".

 

Holland Bikes : winnaar van de van de Nederland-Frankrijk Business Development trofee

Als winnaar van de Nederland-Frankrijk Business Development trofee heeft Holland Bikes de ambitie een Nederlandse manier van leven te introduceren op de Franse markt door de Fransen aan te moedigen hun fiets te gebruiken in plaats van de auto of het openbaar vervoer voor stedelijke vervoer.

 

Sendcloud: winnaar Tech Award

Yann Toutant, General Manager van Econocom Nederland reikte de Innovation Award uit aan SendCloud, een Nederlands bedrijf dat slimme oplossingen biedt om verzend- en retourneerprocessen te optimaliseren. Volgens de jury is er enorm veel vraag onder webshops naar dit soort oplossingen. SendCloud maakt het voor kleine e-commerce bedrijven mogelijk om te concurreren met de grootste webshops.

We Drive Solar: winnaar Award voor CSR

We drive Solar, vertegenwoordigd door Robin Berg, is een samenwerkingsverband tussen Renault en de gemeente Utrecht. We Drive Solar biedt een autodeelsysteem aan om tegen een vaste prijs per maand 100% elektrische Renault ZOE’s te delen die worden opgeladen met lokaal opgewekte groene stroom. In de nabije toekomst zullen de Renault ZOE’s kunnen dienen als rijdende batterijen om te kunnen voorzien in de groeiende vraag naar energie. De prijs werd uitgereikt door Dominique Janodet, Managing Director bij Total E&P Nederland. Céline Levointurier, General Manager Belgium & Netherlands bij Nutricia Nederland heeft de prijs uitgereikt.

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons