Business Awards 2013

De Franse Kamer van Koophandel feliciteert de winnaars van de "Business Awards Franse KvK 2013"!

In de aanwezigheid van een honderdtal aanwezigen vond donderdagavond 13 juni het gala en de uitreiking plaats van de "Business Awards Franse KvK". Uit handen van de Franse Ambassadeur, Pierre Ménat, ontving Décathlon Nederland de Prix Napoléon, de juryprijs voor het bedrijf dat het afgelopen jaar op alle fronten het best heeft gepresteerd.

De andere Business Awards gingen naar HEMA, Biolume en Délifrance Nederland. Hema en Biolume wonnen in de categorie Business Development NL-FR en Business Development FR-NL. Délifrance Nederland werd uitgeroepen tot winnaar in de categorie Innovatie. De prestigieuze prijzen werden tijdens een galadiner in het Amsterdamse hotel De l’Europe uitgereikt.

Marcel Guinchard, Voorzitter CFCI Pays-Bas en Managing Director bij Euromaster Nederland: “In deze economische tijden is succesvol zijn niet vanzelfsprekend. Alle winnaars onderscheiden zich door durf, innovatie en een grensoverschrijdende visie. Stuk voor stuk hebben zij bewezen een sterke bijdrage te leveren aan de groeiende handel tussen Frankrijk en Nederland.”

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons