Recruitment

De Franse Kamer van Koophandel in Nederland biedt de werving en selectie aan van Franstaligen voor alle internationaal opererende bedrijven.  

 

Franstalige profielen 

Wij zijn gespecialiseerd in de werving en selectie van Franstalige profielen. We werven niet alleen Fransen die in Nederland of Frankrijk wonen, maar ook Nederlanders die vloeiend Frans spreken. 

 

Uw eerste werknemer in Nederland 

Wij assisteren tevens Franse bedrijven die hun eerste werknemer(s) in Nederland aannemen. 

U wilt uw activiteiten in Nederland uitbreiden en zoekt een werknemer met kennis van het land en de markt: met onze ervaring kunnen wij de beste kandidaat voor u werven en selecteren. 

Werving op maat  

Naast de kandidaten die wij al in ons netwerk hebben, maken wij ook gebruik van diverse social media om profielen te identificeren die specifiek aan uw wensen voldoen. 

  

Flexibiliteit  

Wij passen onze werkwijze aan, aan de wensen van de bedrijven voor wie wij een opdracht uitvoeren; of dit nou over de wervings-strategie gaat, of de termijn waarop u iemand zoekt. 

Ons service is persoonlijk en wij houden u voortdurend op de hoogte van het proces. 

 

Onze Recruitment aanbod

De wervingsexperts van CCI France Netherlands bieden u een uitgebreide selectieservice. Het doel is om het beste talent op de markt te vinden, of het nu gaat om een administratieve, commerciële, financiële of technische functie.

Download de brochure Recruitement

Jullie contactpersonen

Sylvie CRAENEN
Directeur 
+31 (0)20 562 82 10
s.craenen(@)cfci.nl

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons