Reclame maken op onze website

Wilt u uw zichtbaarheid vergroten en uw publiciteit verbeteren? Maak dan gebruik van de website van de Franse Kamer van Koophandel en van de driemaandelijkse nieuwsbrief. Zo kunt u uw advertentie verspreiden onder een internationale zakengemeenschap.

Advertentie op de website

Onze website www.cfci.nl is dé plaats waar zowel Franse als Nederlandse professionals en ondernemers terecht komen om algemene informatie te vinden over zakendoen in Nederland of Frankrijk. Onze bezoekers zijn leden en klanten van de Franse Kamer van Koophandel, Nederlandse en Franse bedrijven die willen exporteren, expats en zelfstandige ondernemers en bezoekers die door Consulaat en Ambassade worden doorverwezen.

 

Publiciteit in de Nieuwsbrief van de Franse KvK

Ontdek onze driemaandelijkse Nieuwsbrief Club Info met een oplage van 800 stuks die aan alle leden en contacten van de Franse KVK wordt gestuurd. De nieuwsbrief brengt nieuws uit ons netwerk en bevat informatie over de Frans-Nederlandse zakengemeenschap en de economische relaties tussen Nederland en Frankrijk.  Presenteer uw bedrijf met een artikel in onze nieuwsbrief  en u bereikt ons hele ledennetwerk.

Bekijk alle mogelijkheden

Download onze brochure Contact

Uw contactpersonen

Noémie ABRAINI
Manager Ledennetwerk en Evenementen
+31  (0)20 562 82 17
n.abraini(@)cfci.nl

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin