Nieuwe leden

De Wit Transport & Logistics

 

De Wit Transport is een ervaren logistiek dienstverlener gespecialiseerd in het transport van en naar Frankrijk. Met eigen vrachtwagens rijden wij dagelijks van en naar Frankrijk met stukgoed, bloemen en planten, groente en fruit. Tevens beschikken wij over een afdeling Forwarding, die in staat is om u volledig te ontzorgen op logistiek gebied voor zendingen binnen én buiten Europa.

Daarnaast verzorgen wij met eigen auto’s zeecontainer transport van en naar de Nederlandse en Belgische havens. Ook voor tankcontainer transport kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen het vervoer van chemicaliën, vloeistoffen en poeders.

Ons moderne wagenpark bestaat uit koeltrailers, kastentrailers, zeilentrailers, citytrailers en combi’s. Een groot aantal van onze trailers beschikt over een coilgoot en een 2-tons onderschuivende laadklep.

Wij onderscheiden ons door flexibiliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid. Onze enthousiaste en goed opgeleide medewerkers dragen bij aan een doelgerichte aanpak en een prima werksfeer.

 

De Wit biedt verschillende diensten aan. 

GROUPAGE TRANSPORT FRANKRIJK
Het vervoer van stukgoed naar en van Frankrijk. Of u nu 1 pallet of een hele vracht te vervoeren heeft, wij zorgen dat uw goederen veilig en snel op elke bestemming terecht komen.

BLOEMEN TRANSPORT FRANKRIJK
Het geconditioneerd vervoer van bloemen en planten, groente en fruit. Dit type vervoer vergt de nodige kennis, zorg en snelheid en dát kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

EUROPEAN FORWARDING
Heeft u een transport opdracht of vraag en zoekt u een betrouwbaar transportbedrijf om u hierbij te helpen? Onze afdeling Forwarding is in staat om u volledig te ontzorgen op logistiek gebied.

 

CONTAINER TRANSPORT
Het vervoer van zeecontainers van en naar de havens van Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen. Uw container is bij ons in deskundige en betrouwbare handen.

 

TANKCONTAINER TRANSPORT
Het vervoer van chemicaliën en vloeistoffen. Wij vervoeren uw tankcontainers deskundig en met alle zorg en aandacht, volgens de voorschriften en met ADR gekeurd materieel.

 

DE WIT TRANSPORT IN HET KORT

De wens van onze klant staat altijd voorop en door ons ruime aanbod van mogelijkheden kunt u met al uw transportvraagstukken bij ons terecht.

  • Dagelijks vertrek naar Frankrijk
  • Groupage / stukgoed transport
  • Zeecontainer transport
  • Tankcontainer transport
  • Geconditioneerd transport
  • Betrouwbare partner
  • Flexibel en service gericht
  • Betrokken medewerkers
  • Eigen wagenpark
  • ISO 9001 en SQAS gecertificeerd

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, bel +31 - 88 66 53 300 of mail naar info(@)dewittransport.nl.

U kunt ook contact opnemen met Eric de Wit - Commercial Director

 

                                               De Wit Transport 

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons