Nieuws van bedrijven

TV5Monde : De week van de Franse taal en de Francofonie

TV5MONDE deze maand Franse, Belgische, Zwitserse en Canadese films uit om Franstalige cinema in al haar accenten te vieren.

TV5MONDE, een mondiale culturele televisiezender met Franstalig DNA, is het officiële kanaal van de Internationale Organisatie van de Francofonie (OIF) en een toonaangevend medianetwerk voor Franstaligen en Francofielen overal ter wereld.


Download beeldmateriaal

 

 

Franstalige cinema met een multicultureel tintje

 

 

Jo pour Jonathan - Donderdag 10 maart om 21:00

Een jeugdige fout
Jonathan is opgegroeid in de schaduw van zijn oudere broer Thomas, die hij idealiseert. Op een avond neemt hij samen met hem deel aan een illegale autorace. Ze zullen de eindstreep nooit halen...

 

 

Compte tes blessures - Zondag 13 maart om 21:00

Een omstreden relatie tussen vader en zoon 
Vincent, tot aan zijn nek getatoeëerd, is de leider van een hardrockband. Hij is in conflict met zijn vader sinds de dood van zijn moeder en maakt het leven van zijn nieuwe stiefmoeder ondraaglijk.

 

L'école de l'impossible - Donderdag 17 maart om 21:00

Een manifest over fatalisme
Saint-Martin College in België verwelkomt tieners in crisis. Het pedagogische team probeert ze uit de spiraal van mislukken op school en fatalisme te halen

 

 

Marcello, Marcello - Zondag 27 maart om 21:00

In de greep van de liefde 
Italië, 1956. Op het eiland Amatrello is het de gewoonte dat de vader het eerste afspraakje van zijn dochter bepaalt. Marcello, die verliefd is op Elena, gaat tot het uiterste om deze gelukkige te zijn.


OVER TV5MONDE
Par amour de la culture 
TV5MONDE, een 100% Franstalige televisiezender, is een culturele zender met klassieke films, hedendaagse cinema, premium documentaires, series en lifestyle magazines. Bovendien worden vrijwel alle programma´s in prime time ondertiteld in het Nederlands.

Neem contact met ons op
Bezoek onze website: europe.tv5monde.com

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons