Nieuws van bedrijven  •  Leden

The Grand Valentine's Box by Bridges

[Translate to Néerlandais:]

Vier de dag van de liefde met de smaak van restaurant Bridges bij u thuis. Verwen uw geliefde dit jaar met luxe en delicatesse en geniet samen van een romantisch diner voor twee met The Grand Valentine’s Box by Bridges!

Een date organiseren was nog nooit zo gemakkelijk. Steek de kaarsen aan en geniet samen van een heerlijk diner voor twee. Het speciale Valentijns menu is met liefde samengesteld door Chef de Cuisine Raoul Meuwese en is gemakkelijk te bereiden in uw eigen keuken. Aan de hand van de bijgeleverde instructies geniet u samen van een romantische bezigheid en uiteraard van een heerlijk diner.

In samenwerking met Gassan Diamonds maken we deze Valentijnsdag onvergetelijk. In een van de all-in boxen heeft cupido een exclusief Gassan Diamonds sieraad verstopt, inclusief tour door the Diamond Factory en een heerlijke Afternoon Tea voor twee personen bij Sofitel Legend The Grand Amsterdam.

Op zoek naar de perfecte easy Sunday morning? Geniet dan van The Indulgence Breakfast Box of The Romantic Breakfast Box of laat uzelf verwennen met zoetigheden en scones met The Grand Valentine’s Afternoon Tea.

 

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons