Nieuws van bedrijven

Thalys viert de hereniging met haar reizigers in een nieuwe campagne, gerealiseerd door DDB

[Translate to Néerlandais:]

Nieuwe campagne : #ReunitedAtLast

In deze ongekende situatie waarin we al een hele tijd niet bij elkaar kunnen zijn, doet Thalys de emoties van het herenigen van haar reizigers weer opleven. Gecoördineerd door het Parijse marketingagentschap DDB, wordt de #ReunitedAtLast-campagne vandaag uitgerold in België, Frankrijk, Duitsland en Nederland via digitale en sociale media. Hiermee spreekt Thalys haar trouwste reizigers toe, en staat deze video als het ware in teken van hoop en een positieve toekomst.

#ReunitedAtLast wordt gelanceerd op het moment dat Thalys geleidelijk aan meer treinen laat rijden, en nodigt reizigers uit om zich de charme en poëzie van een treinreis te herinneren: de landschappen die voorbij glijden, de afstand die vervaagt en de vreugde om elkaar eindelijk weer terug te zien op het perron. Als gezin, als koppel, met vrienden: deze verhalen beginnen aan boord van de trein en Thalys wil ze blijven schrijven samen met haar reizigers.

Vanaf 1 mei verhoogt Thalys haar aanbod tussen Brussel, Parijs, Amsterdam en Keulen. Hiermee wordt de bestaansreden van Thalys bevestigt: duurzame mobiliteit promoten en de banden tussen Europeanen versterken met oog op een verdere economische, culturele en sociale ontwikkeling in Europa.

Samen met de toename van onze dienstregeling, willen we onze reizigers helpen herinneren aan reizen en elkaar opzoeken. Met de nieuwe #ReunitedAtLast-campagne, die deze sterke emoties nieuw leven inblaast, willen we mensen terug zin geven om te reizen.” Legt Bruno Dierickx, marketing- en verkoopdirecteur van Thalys, uit.


OVER THALYS


-    Thalys verbindt al meer dan 20 jaar de culturen en economieën van haar 4 Europese bestemmingen. In 2019 vervoerde Thalys 7,85 miljoen passagiers.
-    Met de rode hogesnelheidstrein duurt het slechts 1u22 minuten om Parijs vanuit Brussel te bereiken, voor Keulen is dat 1u47 en Amsterdam bereik je in 1u51.
-    Sinds januari 2020 worden alle Thalys-treinen voorzien van 100% groene stroom uit windmolenparken en fotovoltaïsche zonnepanelen in Europa.
-    Als pionier in de digitale ervaring biedt Thalys een uitzonderlijke reiservaring en service aan boord.
-    Thalys is sinds 2015 een volwaardige spoorwegmaatschappij met NMBS en SNCF als aandeelhouders.


Source : https://www.thalys.com/be/nl/over-thalys/thalys-lanceert-nieuwe-campagne-reunitedatlast 

Voor meer informatie, kunt u hun website bekijken. 
                                                        Bekijk de #ReunitedAtLast video : 

 

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons