Vanuit ons oogpunt...  •  Terugblik op evenement  •  Evenementen  •  Leden

Soirée Tapis Rouge

Afgelopen donderdag hebben onze Patronaatleden kunnen genieten van een exclusieve filmavond, dankzij Tapis Rouge en Cinéart (filmdistributeur in de Benelux en de eerste distributeur in Nederland van Franstalige films). Met dank aan Tapis Rouge voor deze cultureel verrukkelijke avond toegankelijk vanuit huis! En met dank aan Cinéart die ook het interview met Éric Besnard, de regisseur van de film Délicieux, mogelijk heeft gemaakt.

Dit jaar zal het Franse filmfestival in Nederland zijn derde editie houden en het lijdt geen twijfel dat de kwaliteit er weer zal zijn!
De goede smaak van de voorzitter-stichter, Pierre Pascal Bruneau en de uitvoerend directeur, Arnaud Pereira is niet meer te bewijzen! De openingsfilm van de editie 2020 (Adieu les Cons) werd immers al ruim beloond met 7 Césars. 

 

 

 

De film Délicieux werd u voorgesteld in avant-première en bij wijze van uitzondering dankzij Cinéart , een filmdistributeur in de Benelux en de eerste distributeur van Franstalige films in Nederland. Cinéart heeft ook een interview mogelijk gemaakt met Éric Besnard, de regisseur van Délicieux. Cinéart is ook de verdeler van Adieu les cons. Wij verheugen ons erop opnieuw met Cinéart samen te werken en u meer Franse films in avant-première te laten zien. "

Mis de derde editie (vanaf 5 november 2021) niet als u een liefhebber bent van de Franse film.


 

 

U kunt contact opnemen met Arnaud Pereira

E-mail:  arnaud@tapisrouge.nl

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/arnaud-pereira-127a62b1/ 

 

 


  LinkedIn                          Tapis Rouge                                     Cinéart 

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons