Nieuws van bedrijven

Rotterdam kiest voor snelladen met TotalEnergies

City of Rotterdam kiest voor TotalEnergies om >100 openbare snellaadpunten in de gemeente te realiseren. In 2023 wordt gestart met de realisatie van de snellaadpunten in de stad en het havengebied. Zo ben je binnenkort in staat overal in Rotterdam binnen 20 minuten je batterij op te laden en weer de weg op te gaan.  
 
Rotterdam stimuleert uitstootvrije mobiliteit voor gezonde lucht in de stad. Daarom slaan TotalEnergies, de gemeente Rotterdam en het Havenbedrijf de handen ineen om een dicht netwerk snelladers te realiseren. Hierbij focussen we ons specifiek op doelgroepenvervoer en (lichte) logistiek die op korte termijn een hoge behoefte
hebben aan snelladen, maar zal het netwerk voor alle elektrische rijders beschikbaar zijn.
 
Hoe we dat aanpakken?  
·      We installeren snelladers waar ze het hardste nodig zijn. Door eigen data en openbare data naast elkaar te leggen brengen we duidelijk de laadbehoefte van Rotterdam in kaart.
·      We houden het netjes. We leggen snel en met zo min
mogelijk overlast de snelladers aan. 
·      We gebruiken onze uitgebreide ervaring met slim energie opwekken en verbruiken om efficiënt en duurzaam te laden. Zo passen we zonnestroom en batterijen toe op locaties die daarvoor geschikt zijn.
·      We gaan voor groen. Alle stroom die afgenomen
wordt is 100% groen. 
  
Waarom TotalEnergies
Rotterdam laadt zich op! De gemeente kiest voor nu méér laadpalen plaatsen dan al echt nodig – zodat er straks genoeg laadpalen beschikbaar zijn voor groeiende groep elektrisch rijders. Dit past precies bij de filosofie van TotalEnergies dat een goede laadinfrastructuur in Nederland de aandrijver is die elektrisch rijden mogelijk maakt. Tel daarbij de ervaring van TotalEnergies in het ontwerpen, aanleggen en beheren van laadpunten en je hebt een winnende combinatie. Laden maar!  


TotalEnergies
Website
LinkedIn

LinkedIn post: Sloerd Moorman

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons