ActualitésNieuws van bedrijven

Reflex Community Days

Op 26 en 27 september was Amsterdam het toneel voor de Reflex Community Days, het evenement van Hardis Group gewijd aan de internationale Reflex community. Deze eerste editie bracht ruim 100 deelnemers, klanten, partners en industrie-experts afkomstig uit 13 verschillende landen tezamen.

Tijdens deze gelegenheid benadrukte Hardis Group opnieuw zijn ambitie om met zijn Reflex-suite een Europese leider te worden in logistieke oplossingen en herinnerde deelnemers aan zijn "Logistics Everywhere" strategie die bedrijven in staat stelt hun logistieke prestaties in magazijnen maar ook fabrieken en winkels te optimaliseren. Het bedrijf presenteerde de laatste toevoegingen aan de Reflex roadmap, zoals de Labor Management System module tezamen met Order Flow Balancing, waarmee het mogelijk wordt gemaakt om orders in realtime te beheren. Daarnaast stelt de WCS Master module bedrijven in staat om alle soorten van mechanisatie, robots en IoT te beheren. De toenemende focus op de multicloud werd ook belicht.

Tijdens dit evenement deelde bol.com zijn ervaringen met het implementeren van Reflex binnen een complexe implementatiecontext door middel van de agilemethode. Schneider Electric kwam spreken over zijn co-innovatie partnerschap met Hardis Group en zijn aanzienlijke ROI dankzij de oplossingen magazijndrone Eyesee en Vision Insights - computer vision gebruik makende van artificial intelligence.

Deze twee dagen werden gekenmerkt door het uitwisselen van ervaringen, gezelligheid en netwerkmomenten. Tot ziens bij de eerstvolgende editie van de Reflex Community Days!

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin