Terugblik op evenement

Pays de la Loire | Puy du Fou Bijzonder evenement

Namens het hele team van Puy du Fou en de Pays de la Loire willen wij u hartelijk danken voor uw aanwezigheid op donderdag 28 oktober 2021 in de Efteling. Er waren meer dan honderd gasten om de Raveleijn Show, de magie van Puy du Fou en de wonderen van de Pays de la Loire te ontdekken. Wij zijn blij dat wij de gelegenheid hebben gehad u te ontmoeten en met u te hebben gesproken tijdens dit gezellige evenement.

 

 

CLICK HERE TO SEE THE ALBUM 

 

 


 

De Puy du Fou, die in 1978 is opgericht, is een bijzonder artistiek concept. De Puy du Fou, dat tweemaal werd uitgeroepen tot "beste park ter wereld", spreekt tot de collectieve verbeelding én laat de geschiedenis van Frankrijk zien, tijdens grootse spektakels vol universele emoties. De Puy du Fou is een nieuw soort ervaring en heeft een uniek artistiek model uitgevonden in de wereld van de vrijetijdsbesteding. Het biedt zijn bezoekers grandioze voorstellingen van wereldklasse en een onderdompeling in zeer realistische werelden die zijn doordrongen van geschiedenis en legende. Elke dag worden meer dan 60 voorstellingen opgevoerd, vertaald in het Nederlands. De 2,3 miljoen jaarlijkse bezoekers kunnen verder ook genieten van 4 historische dorpen, 22 restaurants en 6 themahotels.

Trek zeker twee dagen uit om ten volle van het park en de shows te genieten!

Met Puy du Fou International breidt het park zijn knowhow uit over de hele wereld. Momenteel wordt in Spanje een park naar het model van Puy du Fou aangelegd en worden shows in Nederland, Engeland en zelfs China uitgevoerd.

De Puy du Fou organiseert tal van professionele evenementen in zijn congrescentrum, het Théâtre de Molière, dat volledig kan worden aangepast aan de wensen van de klant. Puy du Fou Congrès gebruikt al zijn ervaring voor de organisatie van evenementen, van accommodatie en catering tot workshops, voorstellingen en feesten. 

 

De regio Pays de La Loire ligt op slechts 1.30 uur vliegen van Amsterdam (er zijn rechtstreekse vluchten naar Nantes) en is gemakkelijk bereikbaar met de auto. De regio biedt een veelvoud aan culturele, gastronomische en sportieve attracties. Met zijn Loire kastelen, de koninklijke abdij van Fontevraud en de wijngaarden trekt de Loirevallei, die op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO staat, elk jaar duizenden toeristen. Deze streek is ook de bakermat van grote sportevenementen zoals de Vendée Globe en de 24 uur van Le Mans. Met meer dan 3.000 km aan fietspaden is er voor natuurliefhebbers genoeg te doen op landweggetjes, rivieroevers of kustpaden langs de 450 km lange Atlantische kustlijn.

Ten slotte biedt de Pays de la Loire een dynamisch en innovatief economisch ecosysteem dat bevorderlijk is voor ontwikkeling. Veel bedrijven hebben ervoor gekozen zich hier te vestigen, zoals Airbus, Claas en Hendrix Genetics.

 

 

Nogmaals proficiat aan de winnaars van de Kahoot-quiz, die de kans krijgen om de Puy du Fou te ontdekken of de wijnen en sterke dranken van de Pays de la Loire te proeven.

 


 

De teams van Pays de la Loire en Puy du Fou staan tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

 

Ga voor de beste vakantieaanbiedingen in de Pays de la Loire en om u in te schrijven voor de nieuwsbrief naar: https://www.enpaysdelaloire.com/   

 

------------------------------------------------

 

Voor meer informatie over de Puy du Fou kunt u mailen naar: belgium(@)puydufou.com ; netherlands(@)puydufou.com

 

 

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons