Focus HR

Nieuwe klant RH - HPROBE

[Translate to Néerlandais:] Erik Corduwener

Hprobe, opgericht in 2017 en gevestigd in Grenoble (Frankrijk), is een spin-off bedrijf van SPINTEC (een van 's werelds toonaangevende spintronics-onderzoekslaboratoria). Het bedrijf brengt testapparatuur op de markt voor de karakterisering van componenten zoals geheugens en magnetische sensoren onder variabele 3D-magnetische velden. De door Hprobe ontwikkelde magneetkop maakt het mogelijk om een veld te genereren met een parametreerbare intensiteit in de 3 richtingen van de ruimte op het niveau van de te testen componenten, waardoor een magnetisch veld met een hoge intensiteit en een extreem hoge scansnelheid kan worden gegenereerd.

Er zijn twee toepassingsgebieden:

1) Enerzijds om niet-vluchtige geheugens van het magnetische MRAM-type (STT-MRAM en andere toekomstige geheugens) te testen die worden gebruikt voor toepassingen in de industrie, kunstmatige intelligentie, auto's, big data, ivd, mobiel, alsook voor computers en opslag.

2) Aan de andere kant, om de nieuwste generatie magnetische sensoren te testen die gebruikt worden in de automobielsector (autonome auto), de robotica en de medische sector.

Aarzel niet om contact op te nemen met de sales manager voor de regio: Erik Corduwener op erik.corduwener@hprobe.com.

 

 

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons