Nieuwe leden

Nieuw Patronagelid : Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V

[Translate to Néerlandais:] Crédit Agricole Consumer finance

Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V.

Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. (CA CF NL) is in Nederland marktleider in consumptief krediet. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot de grootste financieringsmaatschappij van Nederland en helpen consumenten als consumptief-kredietverstrekker om op een veilige en verantwoorde manier hun wensen te realiseren. Dat doen wij met betrokken en deskundige medewerkers, die trots zijn op hun werk.

CA CF NL is actief op de markt onder de labels Interbank en Findio. Ook de dochteronderneming KredietDesk valt onder CA CF NL. Bij Interbank kunnen klanten via een van onze aangesloten intermediairs een lening afsluiten met gedegen advies. Een onafhankelijk financieel adviseur uit ons netwerk kijkt samen met de klant welke lening het beste bij de klant past. Bij Findio kunnen klanten daarentegen direct online een lening aanvragen. Dit kan met of zonder advies en middels een volledig digitaal proces. Ook biedt Findio een financieringsoplossing aan retailpartners waarmee hun klanten een product in termijnen kunnen betalen.

De klant centraal stellen is een belangrijke pijler van CA CF NL. Wij onderscheiden ons binnen en buiten de sector door de mens voorop te stellen, digitaal gemak te bieden en door consumenten op basis van onze expertise te helpen. Ook verantwoord lenen is voor ons van belang. Klanten die bij een van onze labels een lening afsluiten, zijn verzekerd van duidelijke informatie, een veilig en betrouwbaar aanvraagproces en de expertise van onze medewerkers.

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons