ActualitésNieuwe leden

Nieuw Patronage Lid : TalentSoft

Talentsoft is de Europese leider in cloud applicaties voor talent management en training. De oplossing is gericht op zowel middelgrote als grote bedrijven en heeft 10 miljoen gebruikers in 130 landen.

Talentsoft is de Europese leider in cloud-based talent management en training. De Talentsoft-oplossing is beschikbaar in 27 talen en wordt over de hele wereld gebruikt door meer dan 10 miljoen mensen in meer dan 2000 organisaties.

Talentsoft biedt een unieke software en analytics oplossing voor het efficiënt managen van HR processen zoals Recruitment, Onboarding, Talentbeoordeling, Competentiemanagement, Learning en het beloningsbeleid.

Omdat het niet langer alleen een kwestie is van HR-digitalisering, maar van een algemene bedrijfstransformatie, biedt Talentsoft een gepersonaliseerd digitaal platform aan, dat samenwerking en interactie aanmoedigt. De werkervaring voor alle werknemers verandert door het integreren van competentiemanagement met carrièrepaden en opleidingsprogramma's.

Het opbouwen van een vertrouwensrelatie met elke medewerker is de belangrijkste missie van HR-managers. De Talentsoft applicatie faciliteert een continu gesprek tussen medewerkers, managers en HR, buiten de standaard HR-agenda om. Zij ondersteunt deze interacties en speelt in op de belangrijkste momenten in de gehele employee lifecycle, door managers en HR te helpen bij hun besluitvorming en daarmee de ontwikkeling van alle talenten in de organisatie te bevorderen.

De Talentsoft-oplossing past zich aan de operationele realiteit van bedrijven aan en houdt rekening met Europese in internationale regelgeving om een snelle implementatie te garanderen, ongeacht de complexiteit of grootte van de organisatie. Het is gericht op zowel middelgrote als grote organisaties, ongeacht hun land, sector of HR-cultuur, en heeft aangetoond dat het zijn oplossing kan inzetten in bedrijven met meer dan 300.000 werknemers.

In Nederland heeft meer dan 130 klanten, waaronder Jumbo, Baker Tilly en Eneco. Sinds vorig jaar is Talentsoft in Nederland een strategisch partnership aangegaan met Raet/Visma, waardoor de positie in de markt is versterkt. Om de groei te bevorderen is er begin dit jaar nog 45 miljoen euro geïnvesteerd door Francisco Partners, BPI en Goldman Sachs.

Nick Geurds : linkedin.com/in/nickgeurds

Site internet : https://www.talentsoft.nl/

MEER NIEUWS

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin