Nieuwe leden

Nieuw MKB-lid: Qebble

Qebble is in 2013 opgericht na de overname van het klantenportfolio van Centre IT Nederland uit Vroomshoop. Met ingang van 1 januari 2016 heeft qebble alle telefonie- en internetdiensten van Hanze ICT overgenomen, zodat Hanze ICT zich sindsdien volledig kan specialiseren in softwareontwikkeling en ICT-beheer.

 We zijn bij qebble/Hanze ICT pragmatisch. We werken intern met “korte lijnen”, zowel met onze leveranciers als onze partners. Onze instelling is altijd direct met de klant mee te denken en zo spoedig mogelijk verder te helpen bij problemen of leveringen.

 Wij voorzien niet alleen zakelijke eindklanten van de benodigde communicatiemiddelen, wij leveren ook via een gespecialiseerd dealerkanaal. Dit bestaat uit telecomleveranciers die onze diensten voor hun eigen klanten afnemen.

 Op zoek naar kwaliteit én flexibiliteit? Dan ben je bij qebble aan het juiste adres! Met onze innovatieve telefonie- en internetoplossingen is er voor elk bedrijf een passend advies. Wij leveren aan zakelijke klanten en hebben daarnaast nog tal van partners die onze diensten lokaal aanbieden.

Door een optimale combinatie van vaste- en mobiele telefonie, internet en cloudoplossingen kunnen wij je volledig ontzorgen en kun je altijd en overal je werk doen. Daarnaast zit je niet direct vast aan een langlopend contract: onze mobiele abonnementen zijn al leverbaar met een contractstermijn van 1 maand!

 

www.hanze-ict.nl | www.qebble.nl
Bezoekadres: Keulenstraat 6A | Deventer

 

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons