Nieuwe leden

Nieuw MKB-lid: ORYX

[Translate to Néerlandais:] Oryx

ORYX – ‘BRIDGING DIFFERENCES FOR INTERNATIONAL SUCCESS’

Nieuwsgierigheid naar mensen, culturen en mogelijkheden is onze drijfveer. En het bevorderen van wederzijds begrip onze missie.

Ondanks de globalisering en mogelijkheden van internet en media, staat dit begrip toch vaak onder druk. En dat terwijl er over de grens zoveel interessante kansen liggen. Hoe kun je als bedrijf en salesteam internationaal effectief te werk gaan? En blijvend het gewenste resultaat boeken?

ORYX helpt jouw bedrijf commercieel succesvol te zijn in Frankrijk. We helpen je aan goede lokale collega’s. Én zorgen ervoor dat jouw management, sales team en nieuwe collega goed zijn voorbereid op een interculturele samenwerking. Hiermee word je niet alleen internationaal succesvoller. Exporteren naar Frankrijk wordt ook veel leuker.

ONZE DIENSTEN

  • RECRUITMENT FRANKRIJK
    De Franse benadering is er vaak formeel en indirect. Vertrouwen winnen en tot concrete zaken komen, duurt langer dan we gewend zijn. En ook de taal kan voor de nodige uitdaging zorgen. Als je in Frankrijk wilt starten, wilt groeien of het bestaande team wilt optimaliseren, kies dan voor lokale mensen
  • INTERCULTURAL DEVELOPMENT
    Voor een goede internationale samenwerking is wederzijds begrip essentieel. Door verschillen in taal en cultuur is dit meteen ook de grootste uitdaging. Ieder mens communiceert vanuit bewuste en vooral vanuit onbewuste gedachten. Toch maakt het effect van jouw communicatie het verschil. Hoe bewuster en vaardiger je bent, des groter je internationale kansen zijn.

WWW.ORYX.WORLD

 

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons