Nieuwe leden

Nieuw MKB-lid: Intratone

Intratone, voorloper en marktleider in Frankrijk op het gebied van videofonie via GSM, wil beheerders van flatgebouwen en bewindvoerders van mede-eigendommen helpen het toegangsbeheer van hun gebouwen te vereenvoudigen.

Videofoon met of zonder kabels: dat maakt een wereld van verschil

Vandaag de dag hebben de meeste videofooninstallaties meerdere kilometer kabel nodig om de beantwoordapparaten in de appartementen te verbinden met de intercom bij de ingang van het gebouw. Wijziging van het systeem kan een echte hersenbreker worden: er moet met iedere bewoner een afspraak worden gemaakt. En dan hebben we het nog niet over het budget want hoe omvangrijker de werkzaamheden, hoe groter de aanslag op het budget van de mede-eigenaren.

Maak gebruik van beheer op afstand dankzij het GSM systeem!

De videofoons zijn niet alleen eenvoudig te installeren, het gebruik geeft beheerders ook de mogelijkheid het toegangsbeheer te vereenvoudigen. Met de beheertool van INTRATONE kunnen ze een verloren badge deactiveren, een dienstverlener gedurende beperkte tijd toegang geven, de naam op de videofoon wijzigen zonder hun kantoor te verlaten!

De onmisbare parlofoon is niet alleen een barrière tegen indringers. Het is ook één van de eerste uitrustingen van het gebouw die men ziet.  Om efficiëntie en esthetiek te combineren, bieden wij parlofonen aan met knoppen en elektronische naamplaatjes voor iedere bewoner, maar ook videofoons met scroll-scherm voor grote gebouwen.

De voordelen van de INTRATONE oplossingen

  • Installatie binnen een paar uur zonder in de appartementen te komen, er hoeven geen kabels te worden doorgetrokken
  • Updates en wijzigingen op afstand uitgevoerd
  • Groothoekcamera om de bezoeker te identificeren
  • Beantwoord je intercom waar je ook bent met je vaste of je mobiele telefoon
  • Volledige oplossing voor alle soorten toegang, om technische lokalen te beveiligen, toegang tot een parking, enz.

Useful links

https://www.intratone.com/nl/nl/
Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons