Nieuwe leden

Nieuw MKB-lid : Heering Advies Groep

Heering Advies Groep bestaat uit een aantal zelfstandig gevestigde juristen en advocaten, zowel in Nederland als in Frankrijk. Zij hebben allen jarenlange ervaring opgedaan binnen grote, gevestigde advocaten-, notarissen- en belastingadvieskantoren. Heering Advies Groep is met name georiënteerd op internationale, veelal Frans gerelateerde kwesties.

Binnen Heering Advies Groep werken de verschillende juristen en advocaten nauw samen en vormen aldus een kennisteam waarbinnen zij elkaar versterken. Door deze opzet zijn zij uitermate creatief in het vinden van oplossingen en het bieden van advies vanuit diverse invalshoeken.  

Daarnaast werken zij veelvuldig samen met Nederlandse notarissen en met een internationaal netwerk van advocaten en notarissen dat in vele jaren is opgebouwd door  mr. Aart D.G. Heering, de naamgever van de groep.

De juridische en culturele verschillen tussen Nederland en Frankrijk worden eenvoudig overbrugd aangezien enkele Franse medewerkers al jarenlang in Nederland wonen en werken en enkele Nederlandse adviseurs al langdurig in Frankrijk werkzaam zijn.

Heering Advies Groep adviseert met name op de volgende vakgebieden :

  •  internationale estate planning

  •  familierecht (testamenten, schenkingen, huwelijksvoorwaarden, vruchtgebruik/bloot-eigendom constructies, begeleiding bij de afwikkeling van nalatenschappen)

  • internationaal privaatrecht

  • ondernemingsrecht

  • begeleiding bij geschillen en procedures in Frankrijk

  • insolventierecht

  • fiscale begeleiding en advisering


LinkedInHeering Advies Groep : Heering Associates

LinkedIn : Miep van de Groenekan (Office Manager), Gwénaëlle Pennec (Advocaat)

www.heeringadviesgroep.eu

+31 (0)20 53 04 300
info(@)heeringadviesgroep.eu

 

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons