Nieuwe leden

Nieuw MKB-lid: EXCEPTIO-NL

Exceptio-nl is evenementenbureau in Amsterdam, met de focus op Franstalige bedrijven, die in Nederland gevestigd zijn of die voor een evenement naar Nederland komen.

Exceptio-nl organiseert onder andere congressen, seminars, personeelsfeesten en andere zakelijke evenementen. Met de organisatie en communicatie geheel in het Frans, is EXCEPTIO-NL het eerste evenementenbureau dat hierin het verschil maakt ten opzicht van hun concurrenten.

 Karlijn de Beer et Adèle Houssin vormen een Frans-Nederlands duo met een duidelijke missie : Franse bedrijven de Nederlandse cultuur op een moderne manier laten ontdekken.

Door persoonlijke aandacht en het begrip van zowel de Nederlandse als de Franse cultuur, is ieder evenement met dit duo een ware beleving.

Ze zijn volledig op de hoogte van de laatste trends en kennen de mooiste plekjes van Nederland om creatieve en op maat gemaakte events voor u te ontwikkelen !

 Beste leden, zouden jullie iets voor hen kunnen betekenen?

Exceptio-nl ontvangt graag jullie aanvragen voor de organisatie van jullie jaarlijkse seminar, kerstfeest of meeting wanneer jullie collega’s uit Frankrijk overkomen.

 Stuur een email voor meer informatie naar : info(@)exceptio-nl.com, kijk op www.exceptio-nl.com of spreek ze aan op de volgende CFCI cocktail!



[Translate to Néerlandais:]

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons