Nieuwe leden

Nieuw MKB-lid: Centre Français - Néerlandais

[Translate to Néerlandais:] Centre Français - Néerlandais

Het Centre Français-Néerlandais is meer dan alleen een taalschool. Het instituut is gevestigd in de kosterij van de Waalse Kerk, een unieke historische plek in hartje Amsterdam waar de Franse en Nederlandse taal en cultuur al 450 jaar samenkomen. Naast de kerkelijke activiteit op zondag wordt het gebouw intensief gebruikt voor onder meer concerten, lezingen, en taalcursussen. Met de aanwinst van het Centre Français-Néerlandais heeft de Waalse Kerk sinds 2016 een volwaardig taalinstituut met een compleet pakket cursussen en modules.

 

Naast ons regulier aanbod van cursussen Frans, (allen gegeven door Franstalige docenten) bieden wij ook cursussen Nederlands aan voor Franstaligen die de voertaal van hun woonomgeving willen begrijpen en beheersen. Deze cursussen worden door Nederlandse docenten gegeven die een goede kennis hebben van de Franse taal. Ook bieden wij professionele taaltrainingen aan die geheel op maat gemaakt kunnen worden. Deze kunnen zowel in company als op onze eigen locatie georganiseerd worden. Voorafgaand aan een cursus zal een uitgebreide taaltest en intake afgenomen worden. Indien gewenst kunnen wij een docent de taaltest bij uw bedrijf laten afnemen en een korte gratis proefles geven.

Verder organiseren wij vrijwel wekelijks workshops (zogenaamde ‘ateliers’) rond thema's die raken aan de Franse taal en cultuur in de breedste zin van het woord: van filosofie en literatuur tot culinaire onderwerpen.  

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons