Nieuwe leden

Nieuw Lid ZZP | GerlachFransRecht

[Translate to Néerlandais:]

GerlachFransRecht is een kleine laagdrempelige onderneming met zeer redelijke tarieven. Anna Gerlach heeft de zowel Frans privaatrecht als ondernemingsrecht gestudeerd (Universiteit Paris 1 Pantheon-la Sorbonne).

Zij heeft 30 jaar in Frankrijk gewoond en gewerkt en spreekt Frans als haar moedertaal. Zij kent hierdoor zowel de Nederlandse als de Franse cultuur waardoor zij de juiste toon kan treffen bij uw Franse contacten. Omdat de onderneming klein is geeft zij u een persoonlijke begeleiding. Zij geeft u juridisch advies op het moment dat u het nodig hebt, uitleg over Franse regelgeving en begeleiding.

  • Aan particulieren bij het kopen of verkopen van een huis in Frankrijk, het oprichten, ontbinden of regulariseren van een SCI, problemen met commerciële huurcontracten, problemen op het Franse platteland, en andere juridische problemen die een particulier in Frankrijk kan ondervinden.
  • Aan bedrijven bij het oprichten of aanpassen van een onderneming, opstellen van statuten en diverse akten zoals PV's van ALV, opstellen van werkcontracten, commerciële huurcontracten, algemene voorwaarden en andere documenten. Verder kan zij u informeren over uitbesteding, de verplichtingen hierbij en andere juridische problemen waar bedrijven in Frankrijk tegenaan kunnen lopen. 

Voor meer informatie, neem contact met Anna Gerlach of bezoek hun website

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons