Nieuws van bedrijven

Nieuw Lid MKB | HOLFRAN Avocats

Holfran is een onafhankelijk, internationaal advocatenkantoor, gevestigd te Parijs, gespecialiseerd in handelsrecht, met een focus op zakenrelaties tussen Nederland en Frankrijk.
Onze drietalige (NL-FR-GB) advocaten adviseren buitenlandse (groeps)ondernemingen – met name uit de Benelux – die in Frankrijk zaken doen.

 

Holfran biedt de nodige juridische begeleiding voor het oprichten van een vaste structuur in Frankrijk met mogelijke werknemers, het aangaan van zakenrelaties met een Franse handelspartner of voor het onderhandelen en opstellen van diverse contracten (koop/verkoop, service, huur etc.). Onze advocaten geven bijvoorbeeld juridisch advies voor het aanstellen van verkoopagenten of een distributeur en bieden hulp bij het oprichten van een vennootschap of joint venture of het opstellen van arbeidscontracten.

 

Holfran kan uw bedrijf ook vertegenwoordigen voor Franse rechtbanken en bijvoorbeeld een procedure voeren in verband met een aansprakelijkheidsstelling in geval van schade aan vervoerde lading of in het kader van een bouwproject.

Met meer dan 25 jaar ervaring garandeert Holfran een pragmatische en transparante aanpak die al jaren wordt gewaardeerd door een trouwe klantenkring van bedrijfsleiders, juridische en operationele leidinggevenden alsook Nederlandse advocaten.

 

De twee vennoten van Holfran werkten bij het Nederlandse advocatenkantoor Loyens & Loeff (in Parijs, Amsterdam en Brussel), voordat ze in 2019 Holfran oprichtten:
Agnès Koetsier - Advocaat aan de balie van Parijs sinds 1996.
- George Apostol - Advocaat aan de balie van Parijs sinds 2014.


 

Geïnteresseerd ? Stuur een berichtje aan onze contactpersoon :

Agnès Koetsier- info@holfran.com

T.0033(0)1.42.96.80.98 

Voor meer informatie kunt u terecht op hun website

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons