Nieuwe leden

Nieuw Bedrijfslid: Toucan Toco

[Translate to Néerlandais:] Toucan Toco

Toucan wil vele Nederlanders helpen om hun data te begrijpen,

Vandaag de dag is er in Nederland nog niet echt een handige oplossing om meer inzicht te krijgen in bedrijfsgegevens. Excel is het meest gebruikte programma wanneer het over rapportage en analyse van prestaties gaat, op welk gebied dan ook.

Helaas is de software van Microsoft niet echt handig, omdat die niet aangepast is aan de nieuwe behoeften van de gebruikers, die nu gewend zijn aan gebruiksgemak, mobiliteit, samenwerking en het delen van informatie.

Een datacultuur creëren

De missie van Toucan Toco is mensen opleiden. Dankzij onze oplossing kunnen complexe onbewerkte gegevens in Dataviz en Interactieve verhalen worden omgezet, om een echte datacultuur binnen bedrijven te bevorderen. De start-up zet ook een heel nieuwe vorm van software neer: Data Storytelling.

Vanuit zijn dashboard heeft elke gebruiker toegang tot de kleine apps die hem interesseren. Bovendien bieden ze verbeteringen voor het management en de afdelingen verkoop, marketing, productie, financiën en human resources.

Vanaf het begin heeft Toucan Toco gekozen voor zelffinanciering. Het bedrijf was al in het eerste jaar winstgevend; vandaag heeft de startup meer dan 100 klanten, waaronder diverse bekende namen, zoals Total, Axa, L’Oréal, EDF, JCDecaux, PSA-Peugeot, LVMH, Renault, BIC, SNCF, Moët Hennessy.

De kleine Toucan Toco apps hebben vele voordelen:

  • Geschikt voor mobiel gebruik. Geschikt voor telefoons, tablets en browsers, met één enkele instelling.
  • Snelle inzet. Een project kan in slechts drie maanden gebruiksklaar gemaakt worden.
  • Veel mogelijkheden. chat, aanbevelingen en berichten, evenals pdf-downloads en zelfs woordenlijsten.
Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons