Nieuwe leden

Nieuw Bedrijfslid: Nord France Invest

[Translate to Néerlandais:] Nord France Invest

 

Hauts-de-France staat op de tweede plaats in de Franse ranglijst van meest aantrekkelijke regio's voor buitenlandse bedrijven. In de regio zijn meer dan 120 Nederlandse bedrijven gevestigd, waaronder wereldspelers als Heineken, DSM, Unilever en Damen Shipyards.

Of bedrijven nu kiezen voor Duinkerken of een locatie als Lille of Amiens dicht bij Île-de-France, de regio biedt bedrijven ideale omstandigheden voor ontwikkeling en verdere groei.

Nederlandse bedrijven tonen regelmatig interesse in Hauts-de-France, dit blijkt uit het aantal nieuwe vestigingen en bedrijfsuitbreidingen. Enkele voorbeelden ter illustratie van deze tendens:

  • De Heineken Group breidt middels nieuwe investeringen zijn brouwerij in Mons-en-Baroeul uit, dit is de grootste Franse vestiging van de groep waar meer dan 130 verschillende soorten bier worden gebrouwen.
  • BCD Travel, marktleider in zakenreizen, opent een nieuw business platform in Lille, dichtbij het hoofdkantoor in Parijs.

Het voornaamste pluspunt van de regio is de strategische ligging in het hart van het grootste consumptiegebied van Europa. Bovendien biedt de regio een krachtig en concurrerend ecosysteem, een groot wervingspotentieel en aantrekkelijke operationele kosten die gemiddeld 13% lager liggen dan bij onze Franse en Europese concurrenten.

Nord France Invest, het bureau voor de internationale bevordering van de economie in de regio Hauts-de-France begeleidt buitenlandse bedrijven die zich in Frankrijk willen vestigen middels een nieuwe bedrijfsvestiging of bedrijfsovername. Nord France Invest wordt gefinancierd door de regio Hauts-de-France en de regionale Kamer van Koophandel en Industrie.

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons