Nieuwe leden

Nieuw Bedrijfslid: E-CAB

De Franse Kamer van Koophandel heet haar nieuwste Bedrijfslid E-CAB van harte welkom!

eCab is een Franse startup die is ontstaan uit G7, de grootste taximaatschappij in Europa. eCab maakt deel uit van een verbond tussen een dertigtal taxi-maatschappijen over de hele wereld die door middel van een onderlinge samenwerking het hoofd kunnen bieden aan de veranderingen binnen de sector. Zij zien de snelle ontwikkelingen in het huidige digitale tijdperk als een kans.

eCab levert technologische kennis en ondersteuning aan traditionele taximaatschappijen zodat zij het beste uit het digitale tijdperk kunnen halen. 

Voor haar klanten heeft eCab een internationale smartphone app ontwikkeld. Via een smartphone heeft de reiziger hierdoor dus altijd direct toegang tot de beste taxiservices in elke stad waar eCab actief is.

De app van eCab is al gratis beschikbaar in meer dan 50 steden en 8 landen (Nederland, Frankrijk, Canada, India, België, Ierland, Libanon...) en zal zich nog verder uitbreiden in 2016.

De klanten in Amsterdam hebben de keuze uit drie services: eCab (de meest goedkope oplossing om u te verplaatsen binnen de stad), eCab+ (standaard taxi’s en geselecteerde chauffeurs) en eCab VIP (auto’s uit de topklasse, VIP chauffeurs).

Voor meer informatie: www.e-cab.com
Volg ons op Facebook en Twitter: www.facebook.com/eCab
@eCabAmsterdam

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons