Nieuwe leden

Nieuw Bedrijfslid: 87 seconds

87seconds is een creatief videocommunicatie agentschap, gespecialiseerd in video strategie en -productie, met kantoren in Brussel, Parijs, Lyon, Genève, Madrid en Amsterdam. Het agentschap biedt een brede waaier van videoproducties, ervaringen en formats aan die samen met een 50-koppig team bestaande uit designers, accountmanagers, copywriters en videomarketeers worden gecreëerd. Naast productie, heeft 87seconds ook een sterke expertise in videomarketing en helpt het haar klanten om een video communicatiestrategie uit te stippelen of om een corporate video identiteit te ontwerpen.

 Het huidige klantportfolio omvat onder andere: Europese Instellingen, Total, Thales Group, Daikin, VolkerWessels, Nestlé, KPMG, ABN AMRO, ING, PwC, Michelin, Goodyear, BNP Paribas Fortis, de Nederlandse Spoorwegen, Loyens & Loeff, Ministerie van Economische Zaken, Publicis, en vele meer.

 Het agentschap heeft in 2016 haar eerste Nederlandse kantoor in Amsterdam geopend om dichter bij de Nederlandse klanten te zijn en om volledig op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen in de Nederlandse markt.

 

Maarten van der Weijden is als country manager aangesteld om de Nederlandse activiteiten van het bedrijf vorm te geven. 

 

 

 

 

 

 

        

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons