Actualités  •  Nieuwe leden

New member - De Ring Advocaten

"'Als u onderneemt in Nederland kan dit enkele complicaties met zich meebrengen: u bent de Nederlandse taal wellicht niet (zo goed) machtig en kent de Nederlandse wetgeving niet. Het is dan prettig om een beroep te kunnen doen op een Nederlandstalige advocaat die u hierbij aan de hand kan nemen. Vanzelfsprekend is het verstandig om deskundige bijstand te zoeken voordat u onder Nederlands recht een overeenkomst afsluit en hiermee niet te wachten tot er onverhoopt een geschil is ontstaan.

Zelf ben ik al 25 jaar gespecialiseerd in vastgoedrecht en doe ik veel incassozaken. Ik ben lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten, de Vereniging van Bouwrecht Advocaten en de Vereniging van Onroerend Goed Juristen.

Van mijn kantoor maken nog twee advocaten deel uit. Zij houden zich bezig met familierecht, erfrecht, vennootschapsrecht en arbeidsrecht."

 

"Aan het eind van mijn studie politicologie en rechten heb ik een D.E.A. aan de Universiteit van Poitiers gevolgd. Na terugkeer uit Frankrijk ben ik de band met het land niet verloren. Mijn echtgenote is namelijk Française en praat heel graag, waardoor ik iedere dag veel Frans hoor."

Aarzel niet om een beroep te doen op De Ring Advocaten 


De Ring Advocaten

Remko van den Wildenberg

 

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons