Nieuwe leden

MKB-lid: Global Connect Admin

 

 

 

Global Connect Admin: Persoonlijk, flexibel en groeiend  

Global Connect Admin (GCA) is een service gericht bedrijf in internationale financiële administratie. Wij adviseren u over uw business administratie, financieel management, boekhouding en accounting. Vaak leveren wij een alomvattend pakket van oplossingen en bemiddelen dankzij ons netwerk van bekende advocaten, belasting adviseurs en auditeurs.

Ons team in Amsterdam is meertalig en onze communicatie is direct. GCA heeft internationale klanten in Zuid en West Afrika, de Caraïben, Dubai en in Europa. “Wij steunen kleine bedrijven bij het betreden van een bepaalde markt net zo als multinationale bedrijven”, volgens Frank Huster, managing directeur bij GCA.

Het team van GCA kijkt terug op een succesvol jaar 2017 en daarvoor willen wij graag al ons partners en klanten danken! GCA steunt op een sterk netwerk dat in 2017 bijzonder is gegroeid: zowel in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Zuid Afrika en Frankrijk.

We kijken ernaar uit om in de toekomst met u te mogen samen werken!

Wilt u van GCA op de hoogte blijven? Volgt u ons dan op twitter @GlobalConnectBV of neemt u een kijkje op onze webpagina www.globalconnectadmin.com.

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons