Nieuwe leden

MKB-lid: Alliance Française

Expertise in het onderwijzen van de Franse taal voor bedrijven

De Alliance Française Amsterdam biedt een gevarieerd aanbod van cursussen Frans voor alle niveaus, als privé- of groepsles, voor een lokaal of internationaal publiek in Amsterdam en omgeving.

Wij bieden algemene cursussen Frans en cursussen met een specifiek doel, altijd toegespitst op de wensen van uw bedrijf.

Wij bespreken met u uw verwachtingen en voornaamste doelen om zo snel mogelijk vooruitgang te boeken, en zorgen voor persoonlijke begeleiding door een docent.

Wij zullen u, indien van toepassing, vragen een niveautest te maken om zorgvuldig uw niveau te evalueren. Vervolgens, rekening houdend met uw pakket van eisen, zullen wij de lessen organiseren aan de hand van uw beschikbaarheid en de plaats van uw voorkeur.

De Alliance Française Amsterdam stelt hoge kwaliteitseisen en maakt deel uit een gerenommeerd netwerk met veel expertise dat wereldwijd actief is met meer dan 800 vestigingen. Al onze docenten zijn gediplomeerde native speakers, in naleving van het kwaliteitshandvest van de Alliance Française en het Gemeenschappelijk Europees referentiekader voor talen.

Maak kennis met ons aanbod:

  • Algemene cursussen Frans voor beginners tot gevorderden
  • Privécursussen of semi-privécursussen
  • Online cursussen
  • Kindercursussen.

 

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons