Nieuws van bedrijven  •  Leden

Menno Snel full-time partner bij Hague Corporate Affairs

Menno Snel (52) treedt per 1 februari als full-time partner toe tot Hague Corporate Affairs. Snel gaat cliënten van Hague, nationaal en internationaal, adviseren over de grote transities van deze tijd – met aparte focus op energie, verduurzaming, technologie en de financiële wereld.

 

Menno Snel heeft een lange en imposante loopbaan achter de rug. Hij studeerde algemene economie in Groningen en werd op zijn drieëndertigste plaatsvervangend directeur-generaal fiscale zaken op het Ministerie van Financiën. Daarna werkte hij voor pensioenfonds APG en was hij vijf jaar lang Bewindvoerder bij het IMF in Washington. Na een periode als voorzitter van de Raad van Bestuur van de Waterschapsbank werd hij Staatssecretaris van Financiën in het kabinet-Rutte III. Recentelijk was hij onder meer voorzitter van Element NL, de vereniging voor energie van Nederlandse bodem, en president-commissaris bij scheepsbouwer Royal IHC. Deze functies zal hij neerleggen. 

 

Menno Snel gaat als partner bij Hague Corporate Affairs cliënten adviseren en mede leidinggeven aan het team van 35 consultants die werken voor een breed scala aan

cliënten.

 

“Ik heb er veel zin in om mee te werken aan het avontuur van een jong, snelgroeiend bedrijf dat in een aantal jaren naam heeft gemaakt in binnen- en buitenland. Hague slaat bruggen tussen bedrijfsleven en overheid, tussen praktijk en beleid, en ik denk dat ik daar met mijn ervaring aan beide kanten een bijdrage aan kan leveren” - Menno Snel. 

 

Peter ter Horst, Managing Partner van Hague Corporate Affairs: “Met zijn achtergrond, ervaring en kennis van politiek, ambtenarij en bedrijfsleven, zowel nationaal als internationaal, is Menno een zeer waardevolle toevoeging aan ons team. Hij is een uitmuntende gesprekspartner voor cliënten die werken aan de grote uitdagingen van deze tijd. Ik ben ervan overtuigd dat Menno een sleutelspeler zal zijn in de verdere groei en ontwikkeling van Hague”.

Bekijk Menno's profiel 


LinkedIn 

Website 

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons