Terugblik op evenement

Le Cocktail de la Rentrée #2 - Lunatech

Op dinsdag 28 september 2021 kwamen de leden van de Franse Kamer van Koophandel bijeen in het prachtige restaurant Kanteen25 op het Marineterrein in Amsterdam. Het was onze tweede ‘Cocktail de la Rentrée’ in samenwerking met Lunatech. Dank aan Merci Nicolas LerouxNicolas du Manoir en Antoine Laffez voor deze gezellige avond.

Het was een waar genoegen om dit moment met onze leden te delen, en wel op het terras dat verkozen is tot één van de mooiste van Nederland.

De aanwezige gasten konden nieuwe leden ontmoeten en tips en best practices uitwisselen in een warme sfeer, dit alles vergezeld van heerlijke gerechten die de hele avond door het Kanteen25 personeel werden geserveerd. 

We kregen ook de kans om meer te weten te komen over Lunatech via een door hen georganiseerde quiz. Alle gasten waren aan hun telefoon gekluisterd om de vragen zo snel mogelijk te beantwoorden in de hoop een mooi paar Lunatech sokken te winnen. De trofee werd uitgereikt aan Erwin Merkx!

 

 

Lunatech is een IT-consultingbedrijf, gespecialiseerd in Big Data-technologieën, de ontwikkeling van webdiensten en programmeertalen als Java, Kotlin en Scala.

Al meer dan 25 jaar biedt het bedrijf ervaren oplossingen en middelen aan zijn klanten. Vandaag telt Lunatech meer dan 120 mensen, in 3 landen, met 4 kantoren en 34 nationaliteiten.

In Frankrijk werkt Lunatech samen met bedrijven als Disneyland Parijs, UPS, Darva en de Volkswagen-groep. In Nederland hebben zij samengewerkt met ING, DHL en Velux en onlangs hebben zij een Lunatech-kantoor geopend in België.

 

Dank aan al onze leden voor het in stand houden van de dynamiek van de Nederlands-Franse zakenrelatie. En bedankt Kanteen25  voor de hartelijke ontvangst en de kwaliteit van jullie eten!

 

We kijken ernaar uit u te zien op onze volgende evenementen, tot ziens!

OC prod group -Nicolas Combat

OC Prod is a Management and Organization consulting firm, created in 2005 in Romania.

They are involved alongside their partner clients, from the design to the implementation of their projects. 

The evaluation of individual performance and potential of a person for a position is the heart of our business. 

And this via Recruitment, Executive search, Assessment, Outplacement, Interim

 

 

Arles - Ivo Smedema

Arles is a modern bistro located in a quiet side-street of De Pijp in Amsterdam. Like the Parisian bistronomy scene, they serve creative dishes at democratic prices in a casual and artistic setting. In 2021, their restaurant has been awarded with a Bib-Gourmand for the fourth consecutive year.

 

  

Priority Management - Dominique van Hemelrijck

Priority Management is a global Productivity & Performance Partner that helps organisations and individuals with workplace wellbeing by improving effectiveness, reducing workload stress and doing the right thing at the right time.

​Priority Management's Netherlands office is part of an international network of over 55 offices, headquartered in British Columbia, Canada. 

 

 

Rembrandt Corporate services  - Arjan Hoogland & Raymond van der Weide

Rembrandt Corporate Services is the one-stop-shop for a wide range of financial, legal and tax compliance services. They are the trusted partner for small and medium-sized enterprises, real estate investors and private equity firms. Besides, Rembrandt assists companies expanding to the Netherlands.

 

 

AKD Benelux Lawyers - Anton Akimov :

AKD is a legal and tax firm with more than 475 lawyers, tax specialists, notaries and collaborators in Belgium, the Netherlands and Luxembourg. With their French team, we provide legal and tax advice to French clients and clients with interests in France.

 

[Translate to Néerlandais:]

CLICK HERE TO SEE THE ALBUM 

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons