Nieuws van bedrijven

Le Centre Français Néerlandais - Nieuwe cursussen

[Translate to Néerlandais:]

In het hartje van Amsterdam biedt het Centre Français-Néerlandais u cursussen Nederlands aan gericht op Franstaligen.

Met native Nederlandstalige docenten die de Franse taal goed beheersen, kunt u onder gerichte begeleiding Nederlands leren of uw niveau verbeteren. Het Centre Français Néerlandais biedt cursussen aan in groepen van 4 tot 12 personen, en kan u een aanbod op maat doen.

De cursussen vinden plaats in de Waalse Kerk, een historische plek in hartje  Amsterdam waar Fransen en Nederlanders elkaar al bijna 450 jaar ontmoeten. De cursussen kunnen ook online, of op uw werkplek gegeven worden, afhankelijk van uw behoeften.

U kunt al hun cursussen vinden op de website. site Internet.

 

 

Apprendre le Français des affaires

Bedrijfscursussen - Zakelijk Frans | Français des affaires

Voor veel professionnals is de beheersing van het Frans een belangrijke toegevoegde waarde. In het hartje van Amsterdam biedt het Centre Français Néerlandais u cursussen Frans aan, gegeven door docenten die allen het Frans als moederstaal hebben en de Nederlandse taal ook goed beheersen. De cursussen worden aangepast aan uw zakelijke behoeftes en doelstellingen en kunnen zowel in groepsverband als privé worden gegeven. Dit kan in ons instituut of bij u op locatie. De meeste van onze zakelijke cursussen worden op maat gemaakt om aan uw doelstellingen te voldoen. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via dit contactformulier

 

Voor veel professionnals is de beheersing van het Frans een belangrijke toegevoegde waarde. In het hartje van Amsterdam biedt het Centre Français Néerlandais u cursussen Frans aan, gegeven door Franstalige docenten die allen de Nederlandse taal ook goed beheersen. De cursussen worden aangepast aan uw zakelijke behoeftes en doelstellingen en kunnen zowel in groepsverband als privé worden gegeven. Dit kan in ons instituut of bij u op locatie. De meeste van onze zakelijke cursussen worden op maat gemaakt om aan uw doelstellingen te voldoen. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via dit formulier.

 

.

 


Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons