Terugblik op evenement

Kerstlunch - Brasserie Flo

Dit jaar opende Brasserie FLO Amsterdam voor het laatst haar deuren om het einde van het jaar te vieren, dit alles met een selectie champagnes en een uitstekende maaltijd. Het was een perfecte gelegenheid voor 80 van onze leden om bij elkaar te komen rond een verfijnde lunch in een gezellige en warme sfeer!

Wij willen onze sponsors bedanken, zonder wie dit evenement niet zou hebben plaatsgevonden:
 

  • Veel dank aan Pierre Minczeles van Minczeles Partners voor zijn bijdrage.
    Gespecialiseerd in fiscaliteit, aarzel niet om een beroep te doen op zijn diensten voor alles wat met deze materie te maken heeft en dit van BTW tot boekhouding!
     
  • Dank ook aan Hinke de Jong, van Brouzje Champagne, voor het laten ontdekken van hun ongelooflijke goudkleurige bubbels,
     
  • Met dank aan Annemarie van den Oord van Kroezen Verzekeringen voor hun deelname.
    Bezoek gerust hun website om de activiteiten te ontdekken van dit verzekeringsbedrijf dat gespecialiseerd is in pensioenen, langdurige ziekte en andere zaken.
     
  • En tot slot willen we het team van Brasserie FLO Amsterdam hartelijk bedanken voor deze laatste succesvolle kerstlunch!

U kunt nu de hoogtepunten van dit evenement bekijken in onze fotogalerij en we hopen u binnenkort te zien voor onze volgende evenementen.

 

Het hele team van de Franse Kamer van Koophandel wenst u fantastische feestdagen en alvast een gelukkig 2020!

 

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons