Nieuws van bedrijven

HET BESTE VAN DE FRANSE FILM IN NEDERLAND

In de Cinema in september.

 
 

Fascinerend! Schandalig! Misselijk makend! Applaus waard! De film die de Gouden Palm ontving tijdens de laatste FilmFestival van Cannes heeft mensen in twee kampen gezet. Degenen die laaiend enthousiast zijn en degenen die de film haten. Net als het tuning van autos … Wij vonden het fantastisch en wij raden jullie aan om snel naar de bioscoop te gaan om deze film te zien. In je “getunede” auto of op de fiets. 
 

 
 
 

AANKOOP VAN TICKETS

 

 



Sélection TAPIS ROUGE 2020

2 films uit de selectie 2020 draaien vanaf september 2021 in de bioscoop.
Klik op de filmposters om bioscoopkaartjes te boeken.
 


The Grand Beach Movie Night

 
 

Om de 3e editie van het festival (11-16 november 2021) te lanceren, organiseert TAPIS ROUGE een openlucht filmavond in samenwerking met Sofitel The Grand Amsterdam en Piper Heidsieck.

We zien u graag op 7 september op de binnenplaats van het hotel. 
Champagne, ligstoelen en onbeperkt popcorn; dat is ideaal om THE VOICE OF LOVE te bekijken of opnieuw te zien. Deze film van Valérie Lemercier is door het leven van Céline Dion geïnspireerd. Deze komische film vol emoties, onderdeel van onze selectie TAPIS ROUGE 2020, draait in de Nederlandse bioscopen vanaf 18 november.

 

 
 
 

AANKOOP VAN TICKETS

 
 

 

 

TAPIS ROUGE Frans FilmFestival 2021

11-16 NOVEMBRE 2021

Vind alle informatie terug over het festival (filmselectie, speciale avonden, bioscopen) op de website TAPIS ROUGE Frans FilmFestival en op de sociale media. 

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons