Nieuws van bedrijven

Hardis Group benoemt Ronald Schepers tot Sales Director Reflex Benelux

Sinds 2017 als partner verantwoordelijk te zijn geweest voor de sales en business development van de Reflex logistics execution software suite, treedt Ronald Schepers toe tot de teams van de Hardis Group als Sales Director voor de Benelux regio. In deze functie zal het zijn doelstelling zijn om de sterke commerciële ontwikkeling van Reflex in de Benelux (+57% in 2020) voort te zetten.

Zijn professionele achtergrond

 

Ronald Schepers, 57 jaar, is bijna zijn hele carrière actief geweest op het gebied van logistiek en distributie. Hij begon als logistiek manager bij bedrijven als Saint-Gobain, Tandon Computer en Marc Global. Daarna werkte hij voor software-uitgevers op het gebied van supply chain: hij was achtereenvolgens werkzaam bij SSA Global (Infor), Consafe Logistics en a-SIS (Savoye). De voorbije vier jaar wa hij verantwoordelijk voor de commerciële ontwikkeling van de Reflex-softwaresuite voor logistieke executie in de Benelux, binnen Logaps, een structuur gespecialiseerd in supply chain-optimalisatie die hij in 2017 oprichtte.

 

Zijn opdrachten binnen de Hardis Group Benelux

 

Ronald Schepers treedt in dienst bij de Hardis Group om de ambitieuze verkoopdoelstellingen (57% groei in 2020) van de Reflex softwaresuite in de Benelux te realiseren. Als commercieel directeur van de dochteronderneming zal hij de verkoop- en marketingstrategie van de groep Reflex (segmentering, go-to-market, prijszetting) aanpassen aan de specifieke kenmerken van de Benelux-regio en de marketing- en verkoopplannen definiëren en uitvoeren om de ambitieuze groeidoelstellingen te bereiken (verdubbeling van de omvang van de structuur binnen drie jaar). Samen met de toekomstige director of operations zal hij ook verantwoordelijk zijn voor het naar een hoger niveau van autonomie tillen van de dochteronderneming, teneinde haar Nederlandse, Belgische en Luxemburgse klanten, en zelfs die in Noord-Europa, beter te kunnen ondersteunen.

Ronald Schepers treedt in dienst bij de Hardis Group Benelux, samen met zijn collega bij Logaps, Jaap Roorda, die de functie van senior pre-sales consultant op zich neemt. "Deze integratie is de logische voortzetting van de goede samenwerking en de successen die we de afgelopen vier jaar samen hebben geboekt, met name in Nederland en België," aldus Cécile Arnaud, Director of International Development van Reflex.

Adviesbureau, digitale dienstverlener en softwareontwikkelaar Hardis Group heeft Ronald Schepers benoemd tot Reflex Sales Director voor de Benelux-regio. In zijn nieuwe functie zal hij verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van de Reflex-strategie voor de Benelux en voor het opstellen van de marketing- en verkoopplannen om de ambitieuze groeidoelstellingen te bereiken.

 

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons