Nieuws van bedrijven

Franse en Nederlandse les dankzij Centre Français-Néerlandais !

Het Centre Français-Néerlandais biedt zowel een-op-een lessen als groepscursussen aan.

De lessen worden georganiseerd waar dat het beste uitkomt: in het instituut of op locatie. Veel professionele lespakketten worden 'op maat' gemaakt. Neem gerust contact met ons voor meer informatie.

Al onze docenten hebben een ruime ervaring met lesgeven voor professionals. Zij hebben met grote bedrijven gewerkt, waaronder Greenpeace, Heineken, KLM, Danone, Deloitte, Universiteit Wageningen, L’Oréal en English Foreign Affairs. Onze instelling heeft ook een exclusief partnerschap met Artsen Zonder Grenzen (Médecins Sans Frontières). 

https://dewaalsekerk.nl/home/taal/

Ook voor de Fransen die in Nederland wonen hebben wij cursussen Nederlands van verschillende niveaus. Alle informatie is op onze website te vinden: https://dewaalsekerk.nl/home/taal/cours-de-neerlandais/


Schrijf u in voor 11 september en krijg 10% korting !

Wilt u liever ons eerst ontmoeten? Komt u dan op onze Open Dag op zaterdag 11 september, ook Open Monumentendag.

https://dewaalsekerk.nl/agenda/21-9-september/open-dag-journ%c3%a9e-portes-ouvertes/open-dag-centre-fran%c3%a7ais-n%c3%a9erlandais/

Van 14.00 tot 18.00 uur kunt u profiteren van een reeks activiteiten om deze plek op het kruispunt van de Franse en de Nederlandse cultuur te verkennen. U vindt er uiteraard geschiedenis, muziek, de Franse en de Nederlandse taal en de gelegenheid om ons te ontmoeten onder het genot van een drankje in een feestelijk kader! 

 

 

 

 

Programma

  • 14.00 uur Ontvangst
  • 14.30 uur Rondleiding door de kerk in het Frans en het Nederlands, gevolgd door een presentatie van het orgel
  • 15.15 uur Muzikaal intermezzo
  • 16.30 uur Theatrale opvoering van Atelier Coup de théâtre!  Les trois sœurs de Tchekhov
  • 17.15 uur Verre de l’amitié

 

En gedurende de hele namiddag kunt u onze docenten ontmoeten, een gratis Franse of Nederlandse taaltest afnemen, uw volgende Franse boek vinden via boekhandel "Le Temps Retrouvé". Meer weten?

Mail naar centre(@)dewaalsekerk.nl of bel 020-623 2074.

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons