Nieuws van bedrijven  •  Actualités

Erasmus-Descartes Conferentie

De jaarlijkse Erasmus-Descartes Conferentie, die sinds 2002 door de Nederlandse ambassade in Frankrijk, de Franse ambassade in Nederland en het Institut français des Pays-Bas wordt georganiseerd is een debatplatform voor de maatschappelijke middenvelden in beide landen. 

De 17e editie van de Erasmus-Descartes Conferentie zal dit jaar op 15 november plaatsvinden in de Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA), met als thema “De kennismaatschappij en het energievraagstuk”. Dit jaar wordt het format zodanig vormgegeven dat de “Jonge Talenten”, 12 Franse en Nederlandse studenten en young professionals centraal staan tijdens de conferentie.

Gedurende een hele dag zullen deskundigen uit de publieke en private sector, academici, onderzoekers, ondernemers en vertegenwoordigers van het maatschappelijk middenveld discussiëren over de voorwaarden voor de toegang tot innovatie en kennis en over de oplossingen die kunnen worden aangedragen om de grote energie-uitdaging waar onze samenlevingen voor staan het hoofd te bieden.

We nodigen u van harte uit aan dit evenement deel te nemen.

Wat? Erasmus-Descartes Conferentie

Waar? OBA Theater | Oosterdokskade 143, 1011 DL Amsterdam

Wanneer? 15 November 2019 - 09.00-17.15 

Registratielink

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons