Nieuws van bedrijven

Eerste vrouwelijke partner bij Hague Corporate Affairs

Sandrine Lauret is toegetreden tot het managementteam en levert een waardevolle bijdrage aan de groeiambities van Hague

Op 8 maart 2023, de Internationale Dag van de Rechten van de Vrouw, heeft Sandrine Lauret een nieuwe functie binnen Hague Corporate Affairs: Zij wordt de eerste vrouwelijke partner. 

Sandrine trad zes jaar geleden in dienst bij Hague en leidt momenteel samen met collega-partner Attilio Caligiani verschillende Europese en Franse projecten.

Sandrine zal zich inzetten om de internationale expertise van Hague op het gebied van public affairs en corporate communications uit te breiden.

Met meer dan 12 jaar ervaring in public affairs helpt Sandrine cliënten door het Franse en Europese doolhof te navigeren en hun stempel te drukken op het beleidsvormingsproces.

Als partner geeft Sandrine een internationale dimensie aan public affairs diensten en communicatiecampagnes. De combinatie van haar jarenlange ervaring in de Franse en Europese politiek en haar netwerk op dit gebied helpt Sandrine bij het definiëren en implementeren van effectieve strategieën.

Sandrine is sinds dag één betrokken bij de Franse internationalisering van Den Haag. Haar doel is om de groeiende vraag van Franse bedrijven en organisaties die zich in markt- en maatschappelijke transities willen laten begeleiden door zakelijk advies op maat, te begeleiden.

Sandrine is gefascineerd door verandering omdat ze gelooft dat het disrupties, uitdagingen en kansen creëert. Of het nu gaat om technologie, producten of gedrag, alle veranderingen weerspiegelen de manier waarop de maatschappij zich heeft ontwikkeld en zal ontwikkelen. En politieke besluitvorming beïnvloedt bijna alle veranderingen. Sandrine werkt hard om bestaande gebouwen te veranderen, normen aan te passen en nieuwe benchmarks te creëren.

Gefeliciteerd Sandrine Lauret met haar nieuwe functie!


Source : The Hague | Sandrine Lauret 

The Hague Corporate Affairs 

Sandrine Lauret 

 

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons