Nieuws van bedrijven

Deze maand zit bomvol series!

Deze maand zit bomvol series!

 

 

 

Een jong meisje verschijnt plotseling jaren na haar verdwijning. Een excentrieke commissaris leidt haar onderzoek door de regels te overtreden. Drie advocaten behandelen ingewikkelde zaken, gecombineerd met hun turbulente gezinslevens.

Van een spannende thriller, via een misdaadserie, tot een juridisch drama: ontdek en geniet van drie succesvolle Franstalige series op TV5MONDE.

 

L'absente


MINISERIE NL

iedere donderdag om 18:30 - vanaf 24 maart

Thriller gebaseerd op een waargebeurd verhaal 
Negen jaar na de verdwijning van de kleine Marina bij Duinkerken, verschijnt een jonge vrouw met geheugenverlies, die precies op haar lijkt, bijna op dezelfde plek. Wie is deze vreemdeling?

 

 

 

Capitaine Marleau


NIEUWE AFLEVERINGEN    NL 

iedere dinsdag om 21:00 - vanaf 12 april 

Een excentrieke kapitein en huiveringwekkende onderzoeken
Kapitein Marleau, een atypisch lid van de nationale gendarmerie, valt op door haar openhartigheid, haar brutaliteit en haar Ch'ti-accent. Sarcastisch en bedenkelijk navigeert ze vakkundig door de crime scenes.

On va s'aimer un peu beaucoup...


NIEUWE AFLEVERINGEN     NL 

iedere donderdag om 18:30 - vanaf 21 april

Een juridische tragikomedie
In Lyon zijn Astrid, Sofia en Audrey advocaten die gespecialiseerd zijn in familierecht. De drie vrouwen behandelen afwisselend ongebruikelijke en verontrustende zaken, representatief voor de diverse gezinsstructuren die in de samenleving naast elkaar bestaan. Elke zaak vormt een unieke uitdaging!

 


 

OVER TV5MONDE


Par amour de la culture 
TV5MONDE, een 100% Franstalige televisiezender, is een culturele zender met klassieke films, hedendaagse cinema, premium documentaires, series en lifestyle magazines. Bovendien worden vrijwel alle programma´s in prime time ondertiteld in het Nederlands.

Neem contact met ons op
Bezoek onze website: europe.tv5monde.com
Tineke Smits - Van Altena - Linkedin
 

Copyright © 2022 TV5MONDE, All rights reserved.

 

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons