Actualités

De magie van de Feestdagen!

[Translate to Néerlandais:]

Gérard Depardieu, Catherine Deneuve, Jean-Louis Trintignant, Nathalie Baye... Quoi de mieux que de passer les fêtes avec les plus grandes icônes du cinéma français ? Et si le cœur vous en dit, rendez-vous aux Folies Bergères pour suivre l'histoire passionnelle de deux vedettes du Music-Hall ! Vous pourrez aussi (re) découvrir les reprises cinématographiques des fameuses aventures du Comte de Monte-Cristo, héros du roman d'Alexandre Dumas.

Enfin, les ateliers de la haute joaillerie vous ouvrent leurs portes : là où le rêve se fabrique et le savoir-faire se transmet... Des conseils précieux si vous n'avez toujours pas d'idée cadeau (ou pas !)

Vous l'avez compris : TV5MONDE vous gâte avec une programmation exceptionnelle, entre grand écran et excellence , pour finir l'année en beauté.

 

 

Bent u liefhebber van klassiekers?  

Zondag 26 december om 21:00

Een gepassioneerd verhaal in de Folies Bergère
Bob, een Amerikaanse soldaat op verlof in Parijs, wordt verliefd op Claudie, een danseres bij het Folies Bergère-cabaret. Hij trouwt met haar en begint zelf een carrière als zanger. Het duurt echter niet lang voordat jaloezie hun relatie binnendringt.

Met Eddie Constantine en Zizi Jeanmaire
Nederlands ondertiteld 

 

 

 

Donderdag 2 december om 21:00

Een onderzoek naar de financiële wereld en haar diplomatieke schaduwkant 
Sénanques, een advocaat, ontmoet op een avond Sacha. Voor haar gaat hij zelfs zo ver dat hij een politiek schandaal veroorzaakt tegen een van zijn cliënten wat hem zelf in gevaar brengt.

Met Gérard Depardieu en Nathalie Baye
Nederlands ondertiteld 

 

 

 

Donderdag 9 december om 21:00

Het verhaal van een intiem staatsgeheim
Een vrouw haar handtas is gestolen. Een alledaagse gebeurtenis, behalve dat de tas een brief bevatte van haar ex-geliefde, de huidige president van de republiek. Er begint een race tegen de klok om een schandaal te voorkomen...

Met Catherine Deneuve en Jean-Louis Trintignant
Nederlands ondertiteld 

 

 

 

Donderdag 16 december om 21:00

Deel 1: Het verraad (La trahison)
1814. Edmond Dantès, een jonge zeeman die is gepromoveerd tot hoofd van de bemanning, wordt door jaloerse kameraden beschuldigd van verraad. Hij wordt veroordeeld en zal achttien jaar  worden opgesloten.

Naar de gelijknamige roman van Alexandre Dumas

 

 

 

Donderdag 23 december om 21:00

Deel 2: De wraak (La vengeance)
1832. Dantès is erin geslaagd te ontsnappen. Onder de naam van Graaf van Monte Cristo wordt hij geadopteerd door de gegoede Parijse burgers. Hij heeft echter maar één enkele drijfveer: wraak nemen.
 
Naar de gelijknamige roman van Alexandre Dumas

 

Uitzonderlijke documentaires

Juwelen, prestige, uitmuntendheid: neem een kijkje achter de schermen bij de
vervaardiging van juwelen die al eeuwenlang fascineren.

 

 

Maandag 27 december om 12:30

Carl Gustav Fabergé, juwelier van de tsaren, was een geniale man die brak met de regels van traditionele sieraden en een ongewoon bedrijf oprichtte dat meer dan tweehonderdduizend stuks produceerde.

 Nederlands ondertiteld 

 

 

 

Donderdag 30 december om 12:30

De geheimen en knowhow van Franse sieraden. Een duik in deze fascinerende wereld om het in al haar facetten te ontdekken.


 Nederlands ondertiteld 

 

 


 

OVER TV5MONDE


Par amour de la culture 


TV5MONDE, een 100% Franstalige televisiezender, is een culturele zender met klassieke films, hedendaagse cinema, premium documentaires, series en lifestyle magazines. Bovendien worden vrijwel alle programma´s in prime time ondertiteld in het Nederlands.

Neem contact met ons op
Bezoek onze website: europe.tv5monde.com

 

 

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons