Terugblik op evenement

Cocktail Heineken - Nieuwjaarsborrel

[Translate to Néerlandais:]

Om het nieuwe jaar 2020 te vieren, kwamen bijna 200 leden van de Franse Kamer van Koophandel bijeen op een netwerkcocktailparty die in samenwerking met Heineken werd georganiseerd.

Op donderdag 16 januari 2020 kwamen de leden van de Franse Kamer van Koophandel in Nederland in de Heineken Experience bijeen om het nieuwe jaar te vieren.

Bijna 200 leden hebben deelgenomen aan de lancering van het jaar 2020 dat rijk aan evenementen belooft te worden.

Tijdens deze prachtige avond hadden we het genoegen om te luisteren naar  Laurence Debroux, Chief Financial Officer van Heineken. Ze sprak over het historische belang van Frankrijk voor het bedrijf. Inderdaad, Gerard Adriaan Heineken (oprichter van het merk) droeg Frankrijk, met name Parijs, in zijn hart.
Mevrouw Debroux benadrukte dat Frankrijk en Nederland meer overeenkomsten dan verschillen vertonen. Met name in hun vermogen om grote internationale bedrijven te laten groeien, maar ook de uitmuntendheid, het ondernemerschap en de moed om hun nationale trots over de hele wereld te laten zien.

Nieuwe leden

Lunatech is een nieuw Patronage Member, AGAP2 heeft zich bij ons aangesloten als Corporate Member en tenslotte krijgen we er 4 nieuwe MKB leden bij: Maestro Corporation,La boite Concept,  Mure & Peyrot en Heering Advies Group.

Wij wensen u nogmaals een uitstekend 2020 en danken alle deelnemers, die deze avond tot een groot succes hebben gemaakt.

U kunt foto's van het evenement vinden in de fotogalerij hieronder.

We kijken er naar uit om u bij onze volgende evenementen te zien!

 

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons