Terugblik op evenement

Cocktail de Rentrée 2020

[Translate to Néerlandais:]

Na enkele maanden zonder elkaar gezien te hebben en vóór de versterking van de sanitaire normen die sinds 29 september zijn ingevoerd, hadden wij het immense voorrecht om elkaar fysiek te ontmoeten in het prachtige Hotel de l'Europe.  

De netwerk cocktail van dit jaar had een nieuw formaat. Ach ja ! Aanpassen aan nieuwe standaarden, en een nieuw formaat. Terwijl het meestal een van de drukste evenementen van het jaar is, konden dit jaar slechts een dertigtal gasten aanwezig zijn. De nieuwe gezondheidsnormen hebben ons in feite niet in staat gesteld om meer mensen uit te nodigen.  
Om de geldende regels te respecteren, zaten de gasten aan tafels van 3 of 4 personen. Hierdoor konden ze elkaar beter leren kennen en bepaalde onderwerpen met meer diepgang bespreken.  

Deze avond, die door de leden werd ervaren als een echte verademing, was een bevoorrecht moment, dankzij onze medepartners van het evenement. 

Hôtel de l'Europe: Dit 5-sterrenhotel beschikt over een fitnessruimte, spa, wellnessfaciliteiten en een terras aan het water. Valet parking is beschikbaar tegen een meerprijs. De kamers en suites combineren een klassiek design. Er is een gastronomisch restaurant met een Michelin-ster, Bord'Eau, en een brasserie met de naam Marie, die gespecialiseerd is in de Franse keuken. 

Lunatech en haar Lunagang: Lunatech is een IT-ontwikkelings- en adviesbureau. Ze zijn er om uw bestaande informatiesystemen te consolideren en te vereenvoudigen en tegelijkertijd extra functionaliteiten toe te voegen. Dus, als de termen "Architectuur, DevOps, Machine Learning Java, Kotlin, Scala" voor u niets betekenen, raak dan niet in paniek, hun experts zijn er om de zaken onder handen te nemen en aan uw wensen te voldoen. 

Advini : Les Vignobles & Maisons de Vins Advini omarmen alle knowhow van de wijnindustrie op de mooiste terroirs in Frankrijk en in het buitenland. In 2020 hebben ze 2.200 hectare wijnbouwerfgoed in gebruik, waaronder 30 Domaines & Châteaux en wijncentra. Hun wijngaarden en wijnhuizen delen allemaal dezelfde filosofie, die bestaat uit passie en strenge normen om hun terroirs te behouden en te verbeteren. 

Het formaat van het evenement was een primeur en de feedback en glimlachen die we kregen bevestigen een aantal dingen; we hebben de sociale contacten gemist, we hebben allemaal het vermogen om ons aan te passen en we zijn blij om elkaar weer te ontmoeten en iets positiefs te vinden in elke situatie.  

We hopen dus dat we de ervaring snel kunnen herhalen en dat we eindelijk de kans krijgen om alle leden weer onder ogen te zien.  

------------------------------------

Contacten

Hôtel de l'Europe : Edward Leenders | General Manager

Lunatech : Nicolas Leroux, CEO | Nicolas du Manoir, COO | Antoine Laffez : Marketing Manager

Advini : Pierre Hoogesteger, Export Manager Nederland

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons