Terugblik op evenement

Cocktail AGS-KHZ : Destination Afrique

Op donderdag 6 februari 2020 kwamen de leden van de Franse Kamer van Koophandel samen in Volkenkunde Museum voor een cocktailparty in samenwerking met AGS-KHZ, een specialist in internationale verhuizingen

Het Afrikaanse continent stond deze avond in de schijnwerpers, een mooie kans voor iedereen om Afrika vanuit een nieuw perspectief te zien.  

De gasten hadden de eer te luisteren naar René Webster, AGS-KHS Manager voor de regio Afrika, die ons liet zien hoe interessant de Afrikaanse markt is.  

Van het succes van grote bedrijven, een groeiende bevolking, industrialisatie tot een overvloed aan middelen heeft onze spreker geen enkel voorbeeld gemist van de kansen die zich de afgelopen twee decennia hebben voorgedaan. René Webster benadrukte ook, met humor, de zeer bijzondere uitdagingen van deze regio en deelde met ons haar advies over hoe we ons met succes in Afrika kunnen vestigen. 

Het Volkenkunde Museum opende daarnaast de deuren van zijn tentoonstelling over Afrika en Azië. Een unieke kans voor onze gasten die een grote selectie van werken uit alle tijdperken hebben kunnen ontdekken: standbeelden, objecten, maskers, foto's, video's, enz. De leden konden de sfeer opsnuiven en een reis door de tijd maken.  

Dank aan AGS-KHZ, dank aan het Volkenkunde Museum en vooral dank aan alle deelnemers die deze avond tot een groot succes hebben gemaakt. 

Contacten:
Michiel Delmonte - Business Development Manager
René Webster - General Manager Africa & Middle East

 

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons