En ook

Brouzje organiseert de eerste Champagne Cursus van Nederland!

Heeft u reeds een basiskennis van wijn, maar wilt u meer weten over champagne? Schrijf u dan nu in voor de eerste Champagne Cursus van Nederland!

Heeft u reeds een basiskennis van wijn, maar wilt u meer weten over champagne? Wilt u terugkeren in de tijd en de lange geschiedenis van de Champagne leren kennen? Wilt u meer weten over de verschillende druivensoorten en de kunst van het maken van de champagne? Bent u nieuwsgierig naar wat champagne nou anders maakt dan een andere mousserende wijn? Schrijf u dan nu in voor de eerste Champagne Cursus van Nederland! Vanaf 29 maart wordt deze cursus georganiseerd door Hinke de Jong, Champagne Ambassadeur van Nederland in 2016, en oprichter van Brouzje Champagne.

Tijdens deze cursus zal Hinke de Jong u, in het prachtige modern historisch pand aan de Herengracht te Amsterdam, alles leren over o.a. de geschiedenis van de champagne, het terroir, de wijnbouw, de druiven, de assemblage én zal er natuurlijk volop geproefd worden!

Voor meer informatie over de inhoud van de cursus, de data en de aanmelding kunt u terecht op: http://www.brouzje.nl/champagne-cursus

Brouzje is importeur en distributeur van champagne en verkoopt online direct aan particulieren, levert aan zakelijke klanten en aan (Michelin) restaurants. Ze verzorgen champagne voor events op locatie en proeverijen. Voor zowel liefhebbers als wijnprofessionals én bedrijven verzorgen ze reizen op maat, weekendjes weg en groepsreizen naar de Champagne.

Organiseert u in de toekomst een evenement samen met de Franse KvK? Contacteer Hinke de Jong voor een champagne-aanbod op maat!

www.brouzje.nl
info(@)brouzje.nl
020-785 36 77
06-19 508 771

 

Deze champagne cursus is bedoeld voor liefhebbers en mensen die beroepsmatig met champagne te maken hebben. Wel dient de deelnemer al over een basisniveau van wijn te beschikken, zoals Swen/Sden 3, de Vinologenopleiding of een vergelijkbaar niveau.

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons