Leden

Brouzje | Champagne bestaat in september 2021 10 jaar!

Al jaren is Brouzje lid en sponsort af en toe ook evenementen met champagne. Het bedrijf wordt geleid door Hinke de Jong. Zij heeft in 2016 de titel Champagne Ambassadeur gekregen van het officiële Comité Champagne. 
En in 2014 was Brouzje genomineerd voor onze Startup Award. Met Brouzje verkoopt zij champagnes van bekende en vooral ook onbekende champagneproducenten die allen klasse en verfijning hebben en wereldwijde erkenning hebben. Dat is de reden dat diverse gastronomische restaurants in Nederland ook graag met Brouzje samenwerken. Overigens hebben we begrepen dat ook menig lid van onze kamer ook met Hinke samenwerkt naar tevredenheid. Zoals voor relatiegeschenken. 

Naast Brouzje verzorgt Hinke met het bedrijf Champagne Travel reizen naar de Champagne regio. Zowel voor particulieren maar ook zeker voor bedrijven als teambuilding of incentive reizen : www.champagnetravel.nl
Brouzje heeft nu voor deze gelegenheid twee Jubileumboxen samengesteld. Wanneer u ook kennis wil maken met het assortiment is dat wellicht een goede start. Het is via de website www.brouzje.nl te vinden. 


Hinke zegt; ‘En dan is het ineens 10 jaar geleden dat ik Brouzje | Champagne ben begonnen.

Ik was toen iets van 4 jaar al met champagne bezig maar in 2011 besloot ik het ondernemers-avontuur aan te gaan. Hoewel het echt niet altijd feest is, ben ik nog steeds erg blij met die keuze.

Het heeft mijn leven verrijkt, veel geleerd, mooie mensen ontmoet, de hindernissen leren te overwinnen en bovenal ben ik gewoon écht iedere dag met champagne bezig!

Het blijft me boeien en avontuur geven. Ik wil iedereen danken voor zijn en haar bijdrage.’


For more information: 

Website : http://www.brouzje.nl/

Linkedin : Hinke de Jong

 

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons